Orbán Viktor szerint az Európai Unió miatt csúszik Paks2 építése, az Unió szerint viszont a magyar és orosz fél akadályozzaAz unió miatt csúszik a Paks2 építése Orbán Viktor szerint. Az állami rádióban tegnap úgy fogalmazott: Brüsszelben annyit akadékoskodtak. Jávor Benedek volt uniós képviselő szerint ez nem igaz, az uniós vizsgálatok legfeljebb 16 hónapig tartottak, szerinte a 6-7 éves csúszást, a magyar és az orosz fél „szerencsétlenkedte” össze. A külügyminiszter áprilisban azt mondta: a paksi erőmű új blokkjai a következő évtized elején léphetnek működésbe.
Híradó

Orbán Viktor szerint az Európai Unió miatt csúszik Paks2 építése, az Unió szerint viszont a magyar és orosz fél akadályozza

Serdült SzilviaSerdült Szilvia

2023. június 3. 18:58

Az unió miatt csúszik a Paks2 építése Orbán Viktor szerint. Az állami rádióban tegnap úgy fogalmazott: Brüsszelben annyit akadékoskodtak. Jávor Benedek volt uniós képviselő szerint ez nem igaz, az uniós vizsgálatok legfeljebb 16 hónapig tartottak, szerinte a 6-7 éves csúszást, a magyar és az orosz fél „szerencsétlenkedte” össze. A külügyminiszter áprilisban azt mondta: a paksi erőmű új blokkjai a következő évtized elején léphetnek működésbe.

#Híradó#Videó#orbán viktor#paks2#jávor benedek#európai unió#top hírek

Címlapról ajánljuk