„Az én gyerekem nagyon megszenvedett ezért a halálért” – 23 évesen halt meg Krisztián, mert darabos ételt kapott a kórházbanA kis gengszter – így hívta anyukája Krisztiánt, aki mindig élettel teli, vidám fiú volt. Kiss Istvánné 8 gyereket fogadott örökbe, közülük 7 fogyatékkal élő. Egyikőjük a Down-szindrómás Krisztián, akinek ma már üresen áll a szobája. 2020 októberében covid-gyanúval került kórházba, majd másnap délután megfulladt. Kiss Istvánné azt mondja, csak este tudta meg, hogy fia nincs többé. Az ügyészség halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetéssel vádolja az orvost és az ápolót. Az anya azt mondja, egyedül annyit szeretne elérni, hogy a fogyatékkal élők is emberséges bánásmódot kapjanak a kórházakban.
Híradó

„Az én gyerekem nagyon megszenvedett ezért a halálért” – 23 évesen halt meg Krisztián, mert darabos ételt kapott a kórházban

rtl.hurtl.hu

2023. április 23. 10:04

A kis gengszter – így hívta anyukája Krisztiánt, aki mindig élettel teli, vidám fiú volt. Kiss Istvánné 8 gyereket fogadott örökbe, közülük 7 fogyatékkal élő. Egyikőjük a Down-szindrómás Krisztián, akinek ma már üresen áll a szobája. 2020 októberében covid-gyanúval került kórházba, majd másnap délután megfulladt. Kiss Istvánné azt mondja, csak este tudta meg, hogy fia nincs többé. Az ügyészség halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetéssel vádolja az orvost és az ápolót. Az anya azt mondja, egyedül annyit szeretne elérni, hogy a fogyatékkal élők is emberséges bánásmódot kapjanak a kórházakban.

#Híradó#Videó#kórház#betegápolás#megfulladt#down szindróma

Címlapról ajánljuk