Hadházy Ákos az RTL-nek: A hatalom ma megmutatta, mennyire gyengeMentelmi joga ellenére is erőszakot alkalmaztak a rendőrök Hadházy Ákossal szemben, amik szerdán reggel harmadszorra is kordont bontott a Momentum politikusaival Orbán Viktor munkahelye, a Karmelita kolostor előtt. Az akció közben a független országgyűlési képviselő megsérült.
Híradó

Hadházy Ákos az RTL-nek: A hatalom ma megmutatta, mennyire gyenge

rtl.hurtl.hu

2023. április 5. 16:33

Mentelmi joga ellenére is erőszakot alkalmaztak a rendőrök Hadházy Ákossal szemben, amik szerdán reggel harmadszorra is kordont bontott a Momentum politikusaival Orbán Viktor munkahelye, a Karmelita kolostor előtt. Az akció közben a független országgyűlési képviselő megsérült.

A hatalom megmutatta, hogy mennyire gyenge, amikor a miniszerelnök Novák Katalin kertjén keresztül sunnyogott be a munkahelyére, és akkor is, amikor rendőrökkel, erőszakkal építette vissza a kordont – mondta az RTL Híradónak Hadházy Ákos, aki szerint a rendőrök törvénytelenül, a mentelmi jogát megsértve vitték le a földre. Erőszakot csak bűncselekmény esetén alkalmazhatnának ellene, amiről szerinte szó sem volt. 

Meg fogja tenni a feljelentést, de számára a 2019-es MTVA-s események után nyilvánvaló, hogy Magyarországon nincsen jogbiztonság.

#Híradó#Videó#karmelita kolostor#hadházy ákos#kordon

Címlapról ajánljuk