Híradó

Harmincan utazhattak abban a kilencfős furgonban, amiből kirakták a Ferenc körúton meghalt férfit

Debreczeni CsillaDebreczeni Csilla

2022. augusztus 27. 18:15

Kidobhatták egy furgonból azt a férfit, aki péntek este halt meg a Ferenc körúton. Információink szerint egy 30 év körüli menekültről van szó, aki csaknem harminc társával együtt utazott összezsúfolva. Egy szemtanú egy közeli üzletben döbbenten beszélt arról, hogy mit látott. Úgy tudjuk, a mentők egy sérült férfit is elláttak, őt aztán kórházba vitték. A rendőrök egyelőre csak egy rövid közleményt adtak ki arról, hogy segítségnyújtás elmulasztása miatt nyomoznak.

Pénteken este hét óra körül hívták a mentőket a járdán fekvő, eszméletlen férfihoz. Az utcát több méteren át rendőrségi szalaggal zárták le, később még egy fehér rendőrégi sátrat is felállítottak.

Harmincan utazhattak abban a kilenc fős furgonban, amiből kirakták a Ferenc körúton meghalt férfit
Fotó: RTL Híradó


Este hét óra körül hívtak segítséget a földön fekvő, eszméletlen férfihoz. Egy szomszédos házban lakó nő, aki kérte, hogy ne mutassuk az arcát, azt mondta, a nagy nyüzsgésre figyelt fel. Egy közeli boltba indult, amikor észrevette a két mentőt, és a rendőrautókat. Annak is szemtanúja volt, hogy újraélesztették a férfit.

A mentős beküldött, mondta, hogy mindenki menjen el, nem szabad nézelődni. Utána meg mire kijöttem, már bele volt rakva fekete zsákba


– mesélte.

A mentők sokáig küzdöttek a 30 év körüli férfi életéért, mellette pedig egy másik sérültet is el kellett látniuk. Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az RTL Híradónak azt mondta:

Egyiküknél sajnos nem lehetett életmentést sikeresen végrehajtani, helyszínen életét vesztette. A másik férfi lábsérülést szenvedett, őt helyszíni ellátás után baleseti osztályra vittük.


A rendőrség csak egy rövid közleményt adott ki, amiben arról írnak, hogy idegenkezűség gyanúja nem merült fel, viszont segítségnyújtás elmulasztása miatt nyomozást indítottak.

Harmincan utazhattak abban a kilenc fős furgonban, amiből kirakták a Ferenc körúton meghalt férfit
Fotó: RTL Híradó

Az RTL Híradó információnk szerint az eszméletlen férfit kidobták egy furgonból. Információik szerint egy menekültről van szó, aki több társával együtt utazott egy kilencszemélyes kisbuszban. Az egyik közeli üzlet munkatársa is úgy tudja, hogy ez történt. Azt mesélte, egy ismerőse kislányaival végignézte, ahogy több ember kiszállt a furgonból és a férfit csak úgy kirakták az út szélére.

Úgy tudjuk, a furgonban csaknem harmincan voltak összezsúfolódva, indiaiak és pakisztániak. 

Miután az eszméletlen férfit kilökték, továbbmentek, aztán újra megálltak és a többiek is kiszálltak. Közülük került egy férfi kórházba, társai szétszéledtek a városban.

#Híradó#Videó#Baleset-bűnügy#bűnügy#ferenc körút#menekült#férfi#furgon#kidobták#top hírek

Címlapról ajánljuk