Híradó

„Kiabáltam Pista bának, hogy gyere, mert baba van a WC-ben” – sokkot kapott az asszony, amikor meglátta, hogy ismerőse megpróbálja lehúzni az újszülöttjét a WC-n

Fazekas AndreaFazekas Andrea

2022. július 9. 18:31

A WC-n próbálta lehúzni babáját egy 33 éves kiskunfélegyházi nő múlt szombaton. Az alkohol- és pszichés problémákkal küzdő anya el akarta titkolni a terhességét ismerősei előtt, akiknél lakott, végül a WC-n találtak rá. A rendőrök egyelőre nem tudják, hogy a baba életképes volt-e. A fiatal nőt nem vették őrizetbe. 

Ismerősei otthonában húzta meg magát az alkohol- és pszichés problémákkal küzdő fiatal nő. A ház tulajdonosa Szabó István azt mondta a Híradónak, lányaként tekintett rá, ezért amikor bajban volt, mindig befogadta. Az agyvérzés miatt fél oldalára lebénult férfi, és az őt gondozó Kékesi Piroska sejtették, hogy a fiatal nő állapotos, de ezt ő sokáig tagadta. Éppen egy hete, szombaton éjjel 11-kor azonban rosszul lett. Fájásai voltak és erősen vérzett, ezért berohant a fürdőszobába.

Itt ült. Akkor én még nem láttam, csak le volt húzva a nadrágja idáig, csurom vér volt már itt minden, meg a WC is

– mondta Kékesi Piroska, aki azonnal hívta a mentőket, majd visszarohant a fürdőszobába, és látta, hogy a fiatal nő épp a WC-n próbál lehúzni valamit. Piroska azt hitte, hogy valamilyen rongyot, de megdöbbenve látta, hogy egy gyerek van a lefolyóban.

Sokkot kaptam. Kiabáltam Pista bának, hogy gyere, mert baba van a WC-ben

– mondta az asszony, aki úgy látta, hogy élt a gyerek. A sokktól mozdulni sem tudott.

Mire felfogta, mi történt, addigra megérkeztek a mentők. Ők vették ki a babát, de nem mutatott életjeleket. A rendőrség emberölés gyanúja miatt indított nyomozást. Közleményükben azt írták, hogy a történtek tisztázása még folyamatban van. Szakértőket vontak be az ügybe, hogy megállapítsák, a baba milyen korú volt és hogy életképes volt-e egyáltalán. A fiatal nőt nem vették őrizetbe.

A gondozóval készült interjút hosszabban is megnézheti az alábbi videóban.

#Híradó#Baleset-bűnügy#bűnügy#top hírek#kiskunfélegyháza#eltitkolt terhesség#wc#nyomozás#ma

Címlapról ajánljuk