Híradó

Egymásba szeretett a feleség és az unokahúg, ezért megölették az ismert erdélyi mulatós zenészt

Pásztor GáborPásztor Gábor

2022. április 17. 17:58

Négy hónap után derült ki, hogy felesége és unokahúga végzett egy még decemberben eltűnt ismert erdélyi magyar mulatós zenésszel. A két nő bevallotta, hogy egymásba szerettek, és elhatározták, megszabadulnak a boldogságuk útjába álló férfitól. A gyilkossággal egy helyi bűnözőt bíztak meg, akinek 40 ezer lejt, vagyis 3 millió forintot fizettek.

Nem válaszolt az újságírók kérdéseire Venkli Istvánné, akit megbilincselve vezettek be a Bihar megyei rendőrfőkapitányságra. A nőt azzal vádolják, hogy a szeretőjével közösen bérgyilkossal megölette a férjét. A szerető pedig nem más volt, mint a férfi unokahúga, akivel a vallomásuk szerint egymásba szerettek. A hír az egész családot megdöbbentette.

Leszbikus, vagy hogy kell mondani, nem tudom ezt, a két nő... Pistire féltékeny volt

– mondta Venkli Mária, a meggyilkolt férfi anyja, aki arról is beszélt, tudta, hogy a menye nagyon jó viszonyt ápol a fia unokatestvérével, de azt nem gondolta volna, hogy ennyire bensőséges kapcsolatba kerültek. Azt pedig még kevésbé, hogy emiatt képesek lehetnek megöletni a férfit.

Az Erdélyben közismert magyar mulatós zenész még decemberben tűnt el, a rendőrök a napokban találták meg a holttestét egy Érmihályfalva melletti mezőn elásva. Négy hónapnyi nyomozás után a férfi unokahúga vezette el őket oda, miután többször is megváltoztatta a vallomását, és emiatt rá terelődött a gyanú.

Ezután a feleség is beismerte, hogy közösen ölették meg a férjét. 

A gyilkossággal egy helyi bűnözőt bíztak meg, akinek 40 ezer lejt, vagyis 3 millió forintot fizettek. 

A férfival bestiális kegyetlenséggel végeztek: baltával többször is fejbe verték, majd legalább tízszer egy késsel is megszurkálták.

Csak sejtettem, hogy valami nagyon rosszat tett, amikor azt mondta: Anya, nagy bajban vagyok

– mondta a bérgyilkos anyja, aki tudta, hogy a fia korábban több kisebb bűncselekményt is elkövetett, de emberölést nem feltételezett volna róla.

Miután mind a hárman beismerték a gyilkosságot, akár életfogytiglani börtönbüntetést is kaphatnak.

#Híradó#Külföld#bűnügy#gyilkosság#bérgyilkos#erdélyi mualtós#top hírek

Címlapról ajánljuk