Híradó

Újabb botrány Fóton

rtl.hurtl.hu

2009. július 21. 17:39

A polgármester ezúttal késsel és villával feszítette fel a villanytáblát.

Nem villanyszerelő, a polgármester próbálja kinyitni a biztosíték tábla ajtaját, de beszorult, ezért erőlködik. A polgármester kés és villa segítségével próbálta a szekrényt kinyitni, azért hogy az üléstermet elsötétítse. Bent ugyanis néhány képviselő még ülésezett.

Mádly Zsolt azért szeretett volna sötétséget a teremben, mert a képviselők annak ellenére folytatták az ülést, hogy ő azt berekesztette.

„Azt indítványozta a képviselőtársam, hogy a polgármester ellen indítsunk fegyelmi eljárást a sorozatos törvénysértések miatt. A polgármester viszont korábban bevett gyakorlatát alkalmazta most is. Berekesztette az ülést” – mondta Fábry Béla MSZP-s alpolgármester.

Mádly Zsolt ezután indult a villanytáblához. Képviselőtársai pedig nézték, amint a képviselő a biztosítékkal küzd.

Fóti önkormányzat ülésén nem ez volt az első incidens.

Nemrég a polgármester egy fém tárggyal találta el az alpolgármestert, aki ezután vérző orral ülte végig a testületi ülést. A téma akkor is a Fideszes polgármester elleni fegyelmi eljárás volt.

Most vér nem folyt. A polgármester ezúttal újra és újra lekapcsolta a világítást. Egészen addig, amíg végül sikerrel járt.

Az RTL Híradó kereste a polgármestert is, de nem sikerült elérni. Titkárnőjén keresztül azt üzenete, hogy nem szeretne nyilatkozni.

Végül a forgatás közben az önkormányzat független alpolgármestere jött ki, hogy ő beszélne a polgármester nevében.

„Arról szól ez az egész cirkusz, hogy Mádly Zsoltot mindenképpen fölállítsák a székéből, és teljesen más városvezetést szeretnének, de ezt már önhatalmúlag szeretnék elintézni” – mondta Földi Pál alpolgármester.

Az alpolgármester szerint a polgármestert koholt vádakkal akarják leváltani.
#Híradó#polgármester#fót#ülés

Címlapról ajánljuk