Híradó

Sylvi a világ legszebb bombázója

rtl.hurtl.hu

2007. május 18. 21:42

Az első ötben mindig benne volt. Az ismertsége nem engedte, hogy elfelejtsék, de persze ez kevés lenne a győzelemhez.

Az egy főre eső bombázók száma tegnap este az egyik budapesti szórakozóhelyen volt a legmagasabb. Belépésnél azt hihette az ember, hogy itt kötelező a műmosoly, a belőtt séró, és a méretes dekoltázs. Mindenki megpróbált túltenni a másikon, még akkor is, ha a főszereplők nem ők voltak, hanem a lányok.

A férfimagazin évek óta megrendezi a világ legjobb bombázóinak versenyét.Az eddig nyertesek között ott volt a Barátok közt első Tildája, Erdélyi Tímea,  Fresh Wiki – ő kétszer is, Horváth Éva és Kapócs Zsóka. Ők utasították maguk mögé, a magyar olvasók szavazatai alapján a világ legszexibb hölgyeit. Olyanokat, mint Angelina Jolie, Jessica Alba, vagy éppen Eva Longoria.

A döntést a szervezők negyedmillió olvasói szavazat alapján hozták meg és egyértelműen eldőlt, hogy ki a legszebb. 

A magyar férfiak idei álma Bódi Sylvie, akit a bűvészdobozból kilépve rögtön ledöntenek a lábáról. Jutalma puszi, virág és egy csekélyke, 18 karátos gyémánttal díszített nyaklánc.

'Jó egy kis túlzással a világ legjobb nőjének választottak meg, de tulajdonképpen Magyarország legjobb nőjének és én Angelina Jolie-t magam elé sorolnám.' – mondta Sylvi.

A magyar szavazatok alapján Angelinának azonban meg kellett elégednie a tizedik helyezéssel. A legszebb külföldi hölgy Jessica Alba lett, de összetettben ő is csak bronzérmes.

Címlapról ajánljuk