Híradó

Magyar férfi a királyi lakosztályokban

rtl.hurtl.hu

2007. január 23. 20:47

A magyar úriember az év nagy részét luxusszállodákban tölti, és a Maldív szigetektől Dominikáig az összes királyi lakosztályban megfordult már.

A magyar úriember az év nagy részét luxusszállodákban tölti, és a Maldív szigetektől Dominikáig az összes királyi lakosztályban megfordult már.

Luxus kényelem, professzionális kiszolgálás, véget nem érő kényeztetés, a három fő ismérve egy igazán jó szállodának. Mondja ezt Kiss Róbert Richárd, akinek az a munkája, hogy a világ legelképesztőbb, legexkluzívabb  vagy éppen legextrémebb szállodáit tesztelje.

A Föld összes kontinensén járt már, pontosan 150 országban, sőt a repülőutakat is számon tartja, éppen a 2180. fel és leszállásán van túl.

Olyannyira ismert lett Ricsi turisztikai körökben, hogy a legnagyobb szállodaláncok kifejezetten meghívják a megnyitóikra és fizetik az utazását és természetesen a kinn tartózkodását is.

Azt mondja a lényeg, hogy soha nem szabad kétségbeesni. Még akkor sem, amikor jégkunyhóban rénszarvasbőrbe bugyolálva mínusz 5 fokban tér nyugovóra az ember, vagy éppen ha a tenger mélyén, 9 méter mélyen van a szálloda bejárata. Bruneiban, 6 féle márványborítás és arany csaptelepek kényeztetik a vendégeket, Indiában a maharadzsák egykori palotáit alakították át luxusszállodákká, de még a las vegasi giccs, a műtűzhányók és művízesések sem ábrándíthatnak ki egy világutazót.

Ricsi majdnem az év felét külföldön tölti, most éppen a Maldív szigetekre indul, ahol egy étterem megnyitójára hívták meg. Ha pedig hazajön, akkor Jamaica felé veszi az irányt, egy újabb hotel felavatására. Őt azonban eddig még a leggyönyörűbb sziget, a legmeghökkentőbb szolgáltatás, és a legkáprázatosabb álomkastély sem hozta annyira lázba, hogy végleg elhagyja az országot. Megelégszik csipetnyi luxussal - úgy 2hetente - a világ túlsó felén, aztán mindig hazatér.

Címlapról ajánljuk