Házasodna a gazda

Anna gazda már a műsor elején megszerezte József gazda számát, de aztán nagyon meglepődött

Kiss BalázsKiss Balázs

2023. november 18. 7:04

Anna gazda a műsor eleje óta jóban van József gazdával, amint meglátta a férfi bemutatkozó videóit, azonnal telefonált, hogy megszerezze a számát. Anna egy igazi felsőlajosi tanulmányi kiránduláson sajátíthatta el az eprezés csínját-bínját. A gazda nemcsak Józsival, hanem volt kérőivel és a stáb tagjaival is jó kapcsolatot ápol: Viktorral önkénteskedtek, és Dani gyerekeit is megismerte a műsor után. 

Milyen élmény volt szerepelni a Házasodna a gazdában?

Jó élmény volt. Annak örültem a leginkább, hogy a fiúk között nem volt rivalizálás, mindenki mindenkivel jóban volt. Sajnos nem volt elég időnk egymásra, nem tudtunk kibontakozni – ezt szerintem ők is így élték meg az interjúk alapján, amiket eddig láttam.

De még ha nem is ismertétek meg egymást mélyebben, sok élményt kaptál tőlük.

Nagyon régen randiztam, ahogyan azt a kisfilmemben is mondtam. 

Jó érzés volt, hogy elvittek randevúzni, nőként kezeltek, nem pedig gumicsizmában voltam otthon. Kiöltözhettem, és sok-sok kedvességet kaptam. Ezzel mind gazdagodtam.

Gyuri nemcsak élményeket, ajándékokat is elrejtett neked a kertben. Megvannak még az ajándékok?

Persze. Kivéve a csoki, mert azt még az adás alatt megettem.


A műsorban elég sejtelmes voltál, mikor arról beszéltél, hogy rájöttél valamire Viktorral kapcsolatban a táncórátok végén. Mi volt az?

Hogy nagyon szimpatikus és jó srác, de a tánc közben azt éreztem, hogy hiányzik belőle a határozottság, inkább én irányítottam. Azért esélyt adtam neki, hogy bizonyítson. Amikor haza kellett küldeni valakit, nehéz döntés volt, végül azért őt választottam, mert érezhető volt a korkülönbség.  


Ha idősebb lett volna, lehet, hogy ő lett volna a befutó?

Lehet, de nem is ez a lényeg. A műsor óta nagy változások mentek végbe bennem, sokkal többet vagyok társaságban, és mind a szereplőnek jelentkezők, mind pedig a stábtagok között barátokra találtam. Úgyhogy nagyon köszönöm az RTL-nek, hogy ennyi jó embert ismerhettem meg.  

Velük a mai napig jóban vagy?

Adéllal, a szerkesztőmmel azóta többször találkoztam. Csabiról, az operatőrömről – ő vette rólam a közeliket – kiderült, hogy martonvásári, és ismerjük egymást gyerekkorunk óta. Akkoriban néptáncoltunk is együtt. Jó volt velük forgatni. A Budapest közelében élő fiúkkal, Viktorral, Gyurival és Danival pedig a mai napig megmaradt a jó viszony. Viktorral például kutyamenhelyre mentünk segíteni – három köbméter murvát pakoltunk.  

Volt, ami meglepett téged az adásokban?

Hát Józsi gazda. Na, ő meglepett. A műsor előtt voltam nála eperpalántázni, és már az első perctől láttam, hogy nagy tudása van az eprezésben. Mivel ezt én is szeretném eltanulni tőle, lementem hozzá Felsőlajosra tanulmányi kirándulásra. Amúgy nagyon profi az a gazdaság, Józsi nagyon nagytudású, és kedvesen megmutatott mindent, hogyan zajlanak a munkák, és mit kell csinálni. De 

azért volt meglepetés, mert a tévében kicsit – hogy is mondjam? – érzelmesebb arcát mutatta meg. De kívánom neki is, hogy találja meg, akit szerethet.

A műsorban is várt rád egy meglepetés: Dani és a gyermekei.

Igazából nem is azon lepődtem meg, hogy gyereke van, hanem hogy rajtam kívül mindenki tudott róla. Azt hittem, hogy valami nagy traumát rejteget. Én elvesztettem az apukám és azt, aki anyukámként nevelt, szóval amikor megláttam azt a rémületet az arcán, azt hittem, hogy autóbalesetben halt meg a családja, vagy más szörnyűség történt. Ezért volt akkora megkönnyebbülés, amikor kiderült, hogy csak van három gyereke, és ennyi.


Danival volt egy nagyon megható pillanatod, mikor egy játékdinót adtál a gyereke születésnapjára. Örült az ajándéknak?

Igen! Azóta találkoztam a gyerekekkel is, jöttek barackot szedni, és én is vittem nekik többször gyümölcsöt. Örülök, hogy megismerhettem őket, nagyon aranyosak. És Daninak kívánom, hogy találjon magának egy olyan nőt, aki ebbe a családi képbe bele tud illeszkedni.


Dani beavatott a titkába, megismerted a vicces és komoly oldalát is, mégsem őt, hanem Attilát vitted Korfura, az álomnyaralásra. Vele hogyan alakultak a dolgok?  

Sehogy. Én már Korfun is éreztem, hogy ebből barátság lesz. Azért őt vittem, mert a randevúk alatt őt ismertem meg a legkevésbé, és adni akartam egy esélyt, de a műsor végén leültünk, és megbeszéltük a dolgokat.


Hogyan tervezed a folytatást?

Egy második évadot? Abban benne lesz a kocsim, ígérem, és meleg víz is lesz. Tanulok a hibákból. Komolyra fordítva a szót, ez egy jó önismereti utazás volt, amit nagyon élveztem, de nem keltem el.

Milyen pozitív visszajelzéseket kaptál a műsor után?

Nőktől kapok dicséretet arra, milyen szép helyen lakom, férfiaktól, hogy szép vagyok, de nagyon zárkózott, és kívánják, hogy találjam meg a páromat. Képzeld, voltak olyanok is, akik azzal kerestek meg, hogy milyen bioszerrel ápolom a növényeimet. Tehát hozzám kifejezetten csak pozitív visszajelzések érkeztek, mind a barátok részéről, mind az emberek részéről. De a legnagyobb pozitívum, hogy látom, hogyan alakult a jelentkezők élete, és hogy ez egy közös élmény volt számunkra.

 

#Házasodna a gazda#anna gazda#interjú#dani#attila#randi#álomnyaralás#kapcsolat#József gazda#viktor#gyuri

Címlapról ajánljuk