Házasodna a gazda

Gergő gazda: Kírával boldogok vagyunk, és reméljük, ez így is marad

Kiss BalázsKiss Balázs

2023. november 17. 20:32

Dúl a szerelem Gergő gazda és Kíra között. Öt hónapja vannak együtt, és jelenleg a lány házában laknak. Gergőt a műsor kezdete óta sokan megismerik, a közösségi oldalait viszont lekapcsolta, ami annyira megtetszett neki, hogy lehet, vissza sem tér a virtuális térbe. De mit szólt ahhoz, amikor az adásokat visszanézve szembesült vele, mit beszéltek egymás között a feleségjelöltek, és mit gondol a Házasodna a gazda többi párjáról?

Milyen élmény volt számodra a Házasodna a gazda?

Volt egy-két kellemetlenebb rész, de nem bántam meg, hogy belekezdtem. Volt egy lány, akit nem kellett volna beválasztanom, de Kírát megtaláltam, és ez a legjobb!

Fanni az a lány, akit nem kellett volna beválasztanod?

Így van. Nagyon zavart, hogy a többiek nem érezték jól magukat velem, és nem is tudtam eléggé megismerni őket. Kellemetlen helyzetbe hozta őket, de ebbe inkább ne is menjünk bele, az a múlt. Nem akarom szapulni, annak semmi értelme.


Ezzel együtt mit gondolsz, jól sikerültek az ismerkedéseid?

Nem gondoltam, hogy Kírával ennyire össze fogunk illeni. A húgom esküvőjére is eljött. Az utolsó adásban említett téglaház pedig még nem épült fel, úgyhogy mióta véget ért a műsor forgatása – majdnem öt hónapja –, össze is költöztünk. Neki is van egy külön családi háza, és amíg télen a mezőgazdaságban kevesebb a munka, addig én vagyok nála.

És ha több munka lesz, ő költözik ki hozzád?

Majd meglátjuk, mit hoz az élet, én nem ragaszkodom hozzá.

Milyen élményeid voltak a Házasodna a gazda alatt azokon kívül, amit nézők is láthattak?

Rengeteg új embert ismertem meg, és új lehetőségek nyíltak meg előttem. Például megismernek az utcán, ami nagyon furcsa. Volt egy olyan szituáció egy gyorsétteremben, hogy Kírát megismerték – engem nem, mert háttal voltam nekik –, és azt hitték, mással van. Először nem mertek odajönni, mert nem akarták kellemetlen helyzetbe hozni, de amikor felismertek engem, akkor rögtön jött a „Nézd már! Úristen! Ott vannak! De jó, hogy együtt vagytok, nagyon szurkoltunk nektek.”

Rendszeresen találkozunk hasonlóval az edzőteremben is. Kíra most ott dolgozik, én pedig el szoktam kísérni munkába. Mindenki gratulál, hogy „jaj, de jó volt az adás, nagyon aranyosak voltatok”.

Volt olyan, ami meglepett, amikor láttad a tévében az adásokat?

Nem. Én is elmondtam Kírának mindent, és ő is nekem, így neki sem volt meglepetés. Még a nyaraláson megbeszéltünk mindent ától cettig, hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba. Egy-két ilyen cuki dolgot nem mondott el, például, hogy a tóparton azt mondta, szeret engem. De minden mást elmondott.


Azon sem lepődtél meg, amit a lányok egymás között beszéltek? Például amikor kiderült számukra, hogy hármukkal is csókolóztál egy este alatt, többen is elég feszülten reagáltak.

Azokon hogy ne lepődtem volna meg?! Nem is azon, hogy rám mit mondtak, hanem hogy egymásról.  Stresszhelyzetben voltunk, fáradtak voltunk, és ez nem egy átlagos ismerkedés, ahol két hónap után megyünk csak el randizni. Nagyon pörögtek az események, hajtani kellett, mert nem volt sok időnk, és ki kellett használni. Akárki akármit mond, én így gondolom.

Kíra mennyiben más a való életben?

Talán egy kicsit bőbeszédűbb, de ugyanolyan aranyos, ugyanannyira imádom. Elképesztő.

Milyen visszajelzéseket kaptál eddig?

Fel van függesztve a Facebookom, az Instám, a social médiám teljesen. Annyira jó ez a digitális detox, hogy lehet, vissza se kapcsolom. A kommenteket azért olvasgatom néha. Olyan nincs, hogy mindenkinek megfelel az ember, mindig lehet találni valami szálkát. Ha ez szórakoztatja őket, jó szórakozást nekik. Az a lényeg, hogy Kírával boldogok vagyunk, és reméljük ez így is marad.


Mit gondolsz az évad többi gazdájának ismerkedéséről?

Hadd kezdjem távolabbról. Ha nem lett volna Kíra, és úgy kellett volna választanom egy lányt a háromból, nem biztos, hogy együtt maradok vele. Elmentem volna egy álomrandira egy másik lánnyal, és megszakadt volna ez az egész, mert nincs meg az összhang. Ha valaki szétment utána a párjával, akkor nem tudom megkövezni érte, egyszerűen nem volt olyan szerencsés, mint én. Összetehetem a két kezemet Kíráért. Egyébként Kevinékre kíváncsi vagyok, hogy együtt maradnak-e. Mintha látnék egy pici távolságot kettőjük között. Ránk azt mondják, hogy nyaljuk-faljuk egymást, de nálunk csak nincsenek gátak. Náluk látok ilyeneket.

#Házasodna a gazda#rtl#gergő gazda#kíra#interjú#társkeresés#párkeresés#finálé#kapcsolat#szerelem

Címlapról ajánljuk