Házasodna a gazda

Már lehet jelentkezni a Házasodna a gazda 5. évadába

rtl.hurtl.hu

2021. december 7. 9:00

A sikerszéria folytatódik! A Házasodna a gazda 2022-ben a 5. évaddal folytatódik, a jelentkezés pedig már elindult itt a  lehetőség, hogy az egyedülálló gazdák országos társkereső hirdetést adjanak fel. 

A 2021-ben, a negyedik évadban 3 gazda döntött úgy, hogy megpróbálja a választottjával. A 2020-as álompár Roland gazda és Niki pedig azóta is együtt élnek, ez pedig bizonyítja, hogy nincs lehetetlen és egy koránt sem hagyományos társkereső műsorban is sikerülhet megtalálni az igaz szerelmet.

 

2021 december 6-tól az RTL Klub keresi azokat a gazdasszonyokat és gazdákat, akik földművelésből, borászatból, állattartásból, erdő-, hal- vagy biogazdálkodásból élnek, önálló egzisztenciával rendelkeznek, keményen dolgoznak és szeretnének párt találni maguknak.

 

A jelentkezésre buzdító felhívás december 6-tól látható majd a képernyőn. A műsor -  ahogy az előző három évadban - a gazdák világába kalauzolja a nézőket, ahol a ház, a kert, az állatok és a föld van a középpontban. Ennek köszönhetően a Házasodna a gazda nem egy hagyományos párkereső műsor, mert a társkeresés mellett azt is bemutatja, hogy milyen különleges miliője és egyedi romantikája van a vidéki életnek, ennek pedig fontos részei az állattartással járó teendők és a mezőgazdasági munkák, amikhez egy  gazdának olyan társat kell találnia, aki kiveszi a részét a mindennapokból.

 

A műsorba december 6-tól várják a gazdák jelentkezését, ide kattintva!

 

 

#Házasodna a gazda#jelentkezés#sajtóközlemény#5. évad#új évad

Címlapról ajánljuk