Havazin

Világi Péter megreptette az Operett Színház szubrettjét

rtl.hurtl.hu

2016. március 18. 14:22

Dancs Annamari rendkívül elegánsan és magabiztosan síel. Így nem a lécen állás és csúszás jelentette számára a kihívást, sokkal inkább az, hogy a Havazin műsorvezetőjét, Világi Pétert megtanítsa sícipőben szteppelni és cigánykereket hányni a hóban.

Az Operett Színház szubrettjét lenyűgözte a kitzbüheli pálya, melyet nem csak sílécen járt be. Egy motoros szán segítségével olyan területekre is eljutott, ahova egyébként nehéz lett volna eljutnia. Ezt a közlekedési eszközt gyorsan megkedvelte, szép cicának nevezte, majd ledobta a textilt és napozni kezdett rajta, környezete nem kis örömére. A szán tulajdonosa, hogy kedvébe járjon, elvitte még egy vagány menetre, melyből nem maradt ki az ugratás sem.



Az adásban egy rövid időre helyszínt váltunk, és az ausztriai Hinterstoderbe látogatunk, ahol Müller Ati beállt az alpesi sí országos bajnokság versenyzői közé, egyelőre csak, mint műkedvelő. De jövőre már akár versenyzőként is indulhat, ha kitartóan edz addig. Egyelőre a rajtban segített be, ő indította a sízőket.


Havazin, vasárnap 11.40-től, az RTL Klubon!

További képek, cikkek videók a www.havazin.hu

 

 

Címlapról ajánljuk