Havazin

Szelíd motorosok vadulnak a havon

rtl.hurtl.hu

2016. március 12. 15:06

Meg fog lepődni az, aki önfeledten síző, hahotázó vagy éppen csetlő-botló hírességeket nézne a vasárnapi Havazinban. A most következő trió kőkeményen adja eől a sízést, és új dimenziókba emeli a motorosszánozást.

Összehoztunk egy nőt és két férfit, akik köztudottan szeretik a veszélyt és a sebességet. Az adrenalinfüggő Szabó Krisztián autó-, és Kovács Niki motorversenyző, valamint Világi Péter az ausztriai Westendorfban tették próbára magukat, és tesztelték, hogy mit bír el egy motorosszán. A száguldozásuknak mi is tanúi voltunk, és a forgatás alatt úgy éreztük, mintha egy akciófilm részesei lennénk, melyhez nem mi, hanem a versenyzők írják a forgatókönyvet.



A levegőben repkedő motorosok közül Krisztián volt az, aki a legvakmerőbb volt. Emiatt adódott számára néhány nem várt esemény, mint például az, amikor a hóban elakadt a motorja, és csak Péter segítségével tudta kiásni a járgányt. Ezután úgy döntöttek, sílécre cserélik a szánt, de ez a sport is tartogatott meglepetéseket számukra.



A profi sízők és snowboardosok is visszatérnek a műsorba. Ezúttal az osztrák és német snowboard bajnokság izgalmas történéseit mutatjuk be, hatalmas ugásokkal és féktelen száguldozásokkal. Olimpiai hetedik helyezett sízőnk Miklós Edit legutóbbi szerepléseiről is beszámolunk.


Havazin, vasárnap 11.20-től, az RTL Klubon!

 

További információk a www.havazin.hu-n!

Címlapról ajánljuk