Havazin

Tóth Andi megmozgatta a hegyeket

rtl.hurtl.hu

2016. március 5. 11:12

Brutális erők szabadultak fel a sípályán az X-Faktor 2014-es győzteséből. Tóth Andi élete első csúszásainál Nagy Feró bábáskodott az ausztriai Bad Kleinkirchemben.

Alaposan kimozdítottuk komfort zónájából Tóth Andit, aki számára az igazi és megszokott terep mindig is a színpad volt. Minden azzal kezdődött, hogy a sítúra kezdetén még gyalogolni sem volt kedve, ezért Nagy Feró bedobta magát, és mindent megtett, hogy felélénkítse a lányt: a hátán cipelte, kakaóval itatta, majd elvitte Bad Kleinkirchem leghíresebb termálfürdőjébe. A kényeztetésnek meglett a hatása, Andi ezek után felkészültnek érezte magát a sízésre. Feró ekkor új "mentorra",  a síoktató Miróra bízta a lányt.

Andi még soha nem síelt korábban, és nagyon tartott tőle. Úgy gondolta, eleve hátránnyal indul, hiszen se korcsolyázni, se biciklizni nem tanult meg. Legnagyobb meglepetésére aztán nagyon hamar és könnyen belejött a sízésbe, sőt, a nap végére a bizonytalan csúszkálásból bátor száguldozás lett. Az egykori x-faktoros végül annyira beleszeretett ebbe a sportba, hogy zárás előtt le kellett imádkozni a pályáról.

Miklós Edit személyében egy másik energiabombát is láthatnak a vasárnapi Havazinban. A világkupán dobogós alpesi síző legutóbbi világkupás szerepléséről is beszámolunk.

Havazin 11.45-től, az RTL Klubon!

 

További információk a www.havazin.hu-n!

Címlapról ajánljuk