Havazin

Nagy Feró együtt rendelt Dr. Tóth-tal

rtl.hurtl.hu

2016. február 25. 9:52

Az X-Faktor volt mentora Stuhleck sípályáin vetette be magát, hogy műsorvezető társa technikáján csiszoljon, de végül inkább rajta köszörülte a nyelvét.

Stájerország magyarok számára egyik legismertebb síterepén engedtük össze a két száguldozó hírességet. Dr. Tóth ezúttal is bevállalta a sílécet, a Havazin kedvéért lassan teljesen átszokik a snowboardról. Nagy Feró pedig hozta a formáját. Először Kész átverés show-t rögtönzött Dr.

Tóth számára, majd elővette nosztalgikus énjét, rágyújtott egy nótára, persze a sajátjára, és felidézte műsorvezető társának azokat a boldog szép napokat…




A kettőjük között éneklős üzengetés már hetek óta, adásról adásra folyik, most úgy döntöttek, a sípályán tisztázzák kapcsolatukat, aminek a vége egy nagy összeborulás lett.

 

Majd következett egy amolyan Sexten stílusú bemelegítés, utalva a terep nevére, ahol annak idején együtt tanultak síelni. A közös csúszás után alaposan megtáncoltatták egymást, majd következett a kalória bevitel a sonkaszobában, majd a csokiszobában. Az is kiderül a vasárnapi adásból, hogy miért unatkozott Dr. Tóth, és miért tűnt el Nagy Feró, mint szürke szamár a ködben.


Havazin vasárnap 11.30-től, az RTL Klubon!


További információk a www.havazin.hu-n!

Címlapról ajánljuk