Havazin

Nyári Diana "meghintáztatta" Dr. Tóthtot

rtl.hurtl.hu

2016. január 15. 13:08

Nem mindennapi síélményben volt része a Barátok közt színésznőjének és Dr. Tóth Tamásnak az olaszországi Alta Badiában. A doki egy pillanatig sem ellenkezett, amikor Dia, aki hiányos öltözetben száguldozott mellette a pályán, egy speciális túrára hívta meg.

 

Alta Badia a Dolomitok szívében található, lenyűgöző szépsége Nyári Diát is meghatotta. A Barátok közt színésznője lelkesedik a síelésért, így minden alkalmat megragadott, hogy kipróbálja magát az egyszerűbb és komolyabb sítudást igénylő lejtőkön. Dr. Tóth pedig mindenhova elkísérte őt. Felköthette a sígatyáját, ugyanis bájos kísérője nem kisebb cél tűzött ki maguk elé, mint egy páratlan sítúrát, mely egy erőnléti edzéssel is felért.



Alta Badia egyik nevezetessége ugyanis, hogy síléccel meghatározott útvonalon körbe lehet csúszni a közeli Sella hegy körül. Az úgy nevezett "körhinta" bejárásával valósággal "utazni" lehet a sítalpakon hegyek és völgyek között. A Sella Ronda "körsízés" a világon egyedülálló síélményt ad, a négy, festőien szép olasz sícentrumot - Val di Fassát, Arabbát, Alta Badiát és Val Gardenát - összekötő 40 km-es útvonalon kb. 4-5 óra alatt lehet végigsíelni.



Hogy milyen kalandokban volt része a lelkes duónak, kiderült a Havazinból, melyben olimpiai hetedik helyezett alpesi sízőnk, Miklós Edit legutóbbi versenyébe is bepillanthatunk, és a látványos parallelsízéshez is kedvet csinálunk.


 

Havazin, vasárnap 11.40-től az RTL Klubon!

 

További információk a www.havazin.hu-n!

Címlapról ajánljuk