Gazdaság

Százmilliókat vett ki magyar cégéből az olasz expornós, Rocco Siffredi

rtl.hurtl.hu

2024. szeptember 4. 17:14

A cég legjobb évében 689,9 milliós forgalmat és 376,1 milliós adózott eredményt könyvelhetett el Rocco.

Rocco Siffredi magyar feleségével és két fiával Magyarországon él, üzleti sikereit is itt könyveli el: cégéből hat év alatt több mint 820 millió forintot vett ki osztalékként – írta az mfor.hu

A portál cikke szerint a Rocco Siffredi Kft. a tavalyi évet 378,7 millió forintos forgalom mellett 30,4 milliós nyereséggel zárta, Siffredi pedig 90,4 millió forint osztalék kivétele mellett döntött, hozzányúlva a korábbi évek profitjaiból felhalmozódott eredménytartalékhoz is. Ennél nagyobbat dobott 2022-ben, a cég legjobb évében: 689,9 milliós forgalmat és 376,1 milliós adózott eredményt könyvelhetett el Rocco, aki az utóbbit teljes egészben kivette osztalékként. 

A 2022-es kiugró eredményt az magyarázhatja, hogy ebben az évben kezdte el forgatni a Netflix a Rocco felemelkedéséről szó hétrészes, Szuperszex című sorozatot.

Az idén 60 éves Tano Rocco, művésznevén Rocco Siffredi Olaszországban született, felesége viszont magyar. Tassi Rózsa 1993-tól szerepelt felnőtt filmekben Rosa Caracciolo néven, férjével is így ismerkedett meg. Két gyerekük született, a nyilvános céginformációk szerint a család Magyarországon él. Rocco Siffredi 2015-ben vonult vissza a filmezéstől.

Nyitókép: Pixabay

#Gazdaság#rocco siffredi#üzlet#nyereség

Címlapról ajánljuk