Gazdaság

Nyakunkon az apokalipszis, jól jöhet egy vödör 25 évig elálló kaja a bunkerbe

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2024. július 18. 18:37

Sajnos egyelőre csak az amerikai Costco árulja a vészhelyzetek esetére tökéletes, 150 adag ételt rejtő vödröt.

Az amerikai közösségi oldalakon nagyot megy a Costco egyik különleges terméke, a „Readywise Vészhelyzeti Élelemtartalék” (Readywise Emergency Food Supply), ami nem más, mint egy jókora vödör, tele fagyasztva szárított és egyéb tartósított ennivalóval. A vödör elvileg 150 adagnyi ételt tartalmaz, és 25 évig eláll a polcon, írja az ABC7.

Hogy miért kapta fel a közérdeklődés most ezt az árut? Valószínűleg azért, mert tökéletes megtestesítője az Amerikában uralkodó végítélet-hangulatnak. Jön az apokalipszis? Közeleg a polgárháború? Mind meghalunk? Akkor legalább legyen elég kaja otthon, az alagsori bunker polcain!

25 280 kalóriát tartalmazó élelmiszercsomagban többek között terijakis rizs, többféle tészta, krumplis lepény, paradicsomleves, szárított és almás-fahéjas reggelizőpehely található. Ha interneten rendelik, jelenleg 79,99 dollárért kapható, de a Costco boltjaiban olcsóbban is hozzá lehet jutni, mint azt az alábbi videón is látni:


Aki nagy mennyiséget rendelne, a Costco annak is kínál megoldást: egy 36 vödrös (5400 adagos) raklap Readywise 2500 dollárért kapható, amivel csaknem 400 dollárt lehet spórolni.

A szállítási idő 10-15 nap, szóval érdemes igyekezni a netes rendeléssel, sosem lehet tudni, hogy nem épp most készülnek-e landolni az emberiséget leigázó idegenek.

Nyitókép: Pressure Luck / Costco

#Gazdaság#egyesült államok#usa#costco#apokalipszis#élelmiszer

Címlapról ajánljuk