Gazdaság

Diákok most figyeljetek! 50 ezret is kereshettek semmittevéssel és vásárlással

rtl.hurtl.hu

2024. június 21. 7:09

Pénteken véget ér a tanév, a bankok pedig nagyon rámozdultak a diákokra. Több tízezer forint jár a számlanyitásért és a vásárlásért, ha pedig a haverunk is ugyanott kezd bankolni, akkor tovább csörög a kassza.

Több tízezer forintot is kereshetnek a diákok a nyáron a számlanyitással, ha elég szemfülesek, mert a bankok versengenek értük – írja a Bank360.hu. Az internetes portál több pénzintézet ajánlatát is megnézte, és úgy tűnik, nagyon rámozdultak a diákokra, akik nagyjából az élet császárának érezhetik most magukat. Ezeket adják a bankok a nyári akcióikban a diákszámlanyitás fejében.

Az UniCredit Banknál most 35 ezer forint jóváírást lehet kapni, függetlenül a számlanyitás módjától. 14-17 éves kor között személyesen, szülővel (törvényes képviselővel) van erre lehetőség, 18 év felett viszont online videóazonosítással is meg lehet nyitni a számlát – írja a portál. A számlát szeptember 30-ig kell megnyitni, a pénzért pedig a számlanyitást követően legalább ötször és legalább ezer forint értékben kell vásárolni az igényelt bankkártyával. Mindezek mellett aktiválni kell a mobil- vagy internetbanki szolgáltatást. Az UniCreditnél további 15 ezer forintot kaphat az a diákszámlás, akinek később az ajánlására más is ilyen számlát nyit, és eleget tesz a feltételeknek.

Vagyis összesen 50 ezer forintot is lehet keresni.

A CIB-nél egy menő JBL gamerfüles jár a diákszámla mellé, amihez az első 3 hónapban legalább 3-szor kell 3000 forintért vásárolni az igényelt bankkártyával.

A Gránit Banknál az online, szelfis számlanyitást díjazzák legjobban. Aki így nyit diákszámlát legkésőbb július 1-ig, annak 40 ezer forintot írnak jóvá a számláján. További feltétele ennek legalább öt kártyás vásárlás minimum 1000 forintért. A jóváírás mellett a július 31-ig élő akcióban sikeres ügyfélajánlásért is kaphatnak még jóváírást a diákok, ügyfelenként 10 ezer forintot.

Magyarul itt is meglehet az 50 ezer forint.

Az OTP Banknál pénzvisszatérítés jár, maximum 30 ezer forint, ha a diák egy bizonyos webshopnál vásárol.

Az Erste Bank limitált kiadású YKRA övtáskával csábítja azokat a diákokat, akik június 1. és szeptember 30. között nyitják meg első számlájukat a banknál. Június 30-ig 40 ezer forint jóváírásra lehet szert tenni online nyitással és az igényelt bankkártya aktiválásával július végéig. A kedvezmény feltétele legalább két év hűség, ez alatt az idő alatt nem lehet csomagot és bankot váltani – tette hozzá a Bank360.hu.

A Raiffeisen Banknál a szelfis számlanyitással egy 40 ezer forintos kupont lehet szerezni egy webáruháznál annak, aki teljesíti a feltételeket.

Nyitókép: Fiatalok a felvételi ponthatárokat figyelik a telefonjukon a Pont Ott Parti – felvételi eredményváró rendezvényen az ELTE Lágymányosi Campusán 2021. július 22-én – Fotó: Bruzák Noémi / MTI

#Gazdaság#bankszámla#diákszámla#kedvezmény

Címlapról ajánljuk