Gazdaság

Üzemanyagtöltő-állomás hálózatot indít Magyarországon az Eurowag

rtl.hurtl.hu

2024. április 30. 16:58

Magyarországon egyelőre három töltőállomás került be a Prime Networkbe.

Cikkünket frissítettük!

Nagy tranzitútvonalak mentén létesít üzemanyagtöltő-állomásokat az Eurowag – írta meg a Telex a cég közleménye alapján. A magát az integrált közúti szállítási megoldások vezető európai szolgáltatójaként jellemző Eurowag Prime Network néven indítja el a kutakat, közleménye szerint exkluzív szolgáltatásokkal. Fontos, hogy az Eurowag Prime üzemanyagtöltő-állomások nem benzinkutak, hanem töltőállomások, benzint nem lehet kapni. Ezek a szolgáltatások kizárólag tehergépjárművek számára elérhetőek.

Kim Coppens, az Eurowag Déli és Nyugati Régiójának Energiabeszerzési és Üzemeltetési vezetője azt mondta:

„A cél az, hogy minden olyan országban, ahol az Eurowag működik, legyen néhány Eurowag Prime üzemanyagtöltő állomás, ahol az ügyfelek a kiemelt lokációkon és legkedvezőbb árakon vehetnek igénybe színvonalas szolgáltatást. Ezek a töltőállomások vizuálisan is megkülönböztethetők lesznek, és alapfeltétel lesz a szolgáltatások magas színvonala.”

Jelenleg mintegy 70 Eurowag-töltőállomás üzemel Európában, Magyarországon is található néhány: az M1-es autópálya komáromi csomópontjánál, a 2-es főút menti Tolmácson, közel az M3-as Nyíregyháza-centrum csomópontjához, a 4-es úton. Térképen itt nézheti meg őket.

A 70 töltőállomást szigorú kritériumrendszer szerint választják ki a meglévő elfogadói hálózatból.

A Prime üzemanyagtöltő állomások a kiemelkedő szolgáltatási színvonal és infrastruktúra alapján kerülnek kiválasztásra, így minden esetben kényelmes megállót biztosítanak

– közölte a cég.

Magyarországon egyelőre három töltőállomás került be a Prime Networkbe:

  • ORLEN - Nyíregyháza
  • Conoil - Tolmács
  • ORLEN - Csém

Minden Eurowag kártyával rendelkező ügyfél megkülönböztetés nélkül igénybe veheti az Eurowag Prime töltőállomások szolgáltatásait, nem lesz szükség külön regisztrációra vagy tagsági kártyára – írják a rendszerről. 

A magyarországi üzemanyaghelyzetről itt tudhat meg többet:


Nyitókép: Google Street View

#Gazdaság#eurowag#benzinkút#benzin

Címlapról ajánljuk