Gazdaság

1,5 kilométer autópálya vagy 2 tízemeletes panelház: erre költhetné a lottófőnyereményt

rtl.hurtl.hu

2024. február 21. 14:32

Az ötös lottó rekorde nyereményből kijönne öt CAF villamos vagy 129 ezer vacsora a NER kedvenc éttermében.

Ezen a héten 6,45 milliárd forint a megnyerhető főnyeremény összege, amely a játék történetének eddigi legnagyobb nyereményösszege. Eljátszottunk a gondolattal, mire is lehetne költeni.

  • A könnyen jött könnyen megy alapon meghívhatnánk 322 barátunkat Londonba a BL-döntőre, mindezt magángéppel, kajával, piával (de óvadék nélkül!). Fejenként kijönne laza 20 millió forintból.
  • Nagyon fontos, hogy beilleszkedjünk a milliárdosok társaságába, a NER kedvenc éttermében, a Felixben 129 ezer alkalommal meg is vacsorázhatnánk. Ha bosszantani akarjuk a környéket, akkor 129 ezer embert kell meghívni egyszer.
  • Ha szeretjük a kényelmes autózást, akkor autópályát is építhetnénk magunknak. M6-os áron számolva 1,43 km-en verethetnénk 130-cal.
  • Arra az esetre is van ötletünk, ha van némi közösségi közlekedéses becsípődésünk: 5 CAF villamost tudnánk belőle venni, aztán lehetne csilingelni végig a 19-es vonalán. 
  • Meg lehetne valósítani Kőhalmi Zoltán álmát: 40 milliós átlag lakásárnál Békásmegyeren lehetne venni két 10 emeletes panelházat az összes lakással együtt. De egyébként 161 panellakás jönne ki belőle. Aztán már csak pár kőművesbrigád kell, hogy egybe lehessen nyitni.
  • Persze ne hagyjuk ki az álmok tengerét se, 33 darab Ferrari 812 GTS is kijönne a 6,45 milliárdból, de ha igazán nagy dologra vágyik, akkor vendégelje meg az ország egyharmadát: 2 931 818 Big Mac menü kijön a pénzből.

Nyitókép: Pexels.com/Ron Lach

#Gazdaság#ötös lottó#főnyeremény#rekord#panellakás#Békásmegyer

Címlapról ajánljuk