Gazdaság

Hamarosan készpénzt is fel lehet majd venni a Penny pénztárainál Romániában

rtl.hurtl.hu

2023. február 15. 13:54

Az angolul cashbacknek nevezett szolgáltatástól az üzletlánc azt várja, hogy több visszajáró vásárlójuk lesz.

A Penny Romániában lehetővé teszi a vásárlóknak, hogy legfeljebb 200 lej (nagyjából 15 500 forint) értékben készpénzt vegyenek fel az üzletlánchoz tartozó pénztáraknál – írta a vállalat közleménye alapján a Transtelex.

A szolgáltatást bármilyen betéti vagy hitelkártyával igénybe lehet venni, azt viszont egyelőre nem tudni, hogy mekkora költséggel jár. A lehetőséget nem kötötték a vásárlás értékéhez, azaz az összes vevő vehet fel pénzt. 

„Ez egy premier a romániai kiskereskedelemben, és bízunk benne, hogy a lépéssel hozzájárulhatunk ennek a rendszernek a fejlesztéséhez. A cashback rendszer egy vonzó szolgáltatás lesz az ügyfeleinknek, mert egyszerű és gyors készpénzfelvételi lehetőséget jelent anélkül, hogy külön meg kellene állniuk egy bankautomatánál” – nyilatkozta Raffaele Balestra, a Penny Románia pénzügyi igazgatója, aki szerint 

a lépés a vásárlói hűség építésében is segítségükre lesz.

Romániában 2005-ben nyitott meg az első Penny, az üzletláncnak összesen 338 boltja, 4 nagy logisztikai központja, valamint 5800 alkalmazottja van. A vállalat tulajdonosa a német REWE Csoport.

Nyitókép: Róka László/MTVA

 

 

 

#Gazdaság#Penny#készpénz#románia

Címlapról ajánljuk