Gazdaság

17 milliárdos támogatás mellett 655 milliós bevétele volt a vadászati világkiállítást szervező cégnek

rtl.hurtl.hu

2022. május 28. 12:02

Az év végén még meg is maradt 510 millió forint.

239 millió forint jegybevétele volt tavaly a vadászati világkiállítást szervező Egy a Természettel Kft-nek – írja az mfor.hu.

A gazdasági portál megjegyzi, hogy a cég felelt a 2021-es Négyesfogathajtó Lovas Európa-bajnokság és az eucharisztikus kongresszus lebonyolításáért is. Előbbire közel félmilliárd, utóbbira 7,6 milliárd forint támogatást kapott. 171,4 millió forint jött be szponzori bevételekből, 99,3 millió forint bérleti díjakból és 52,2 millió forint újsághirdetésből. A beszámolóban „egyéb bevételként” csaknem 17,6 milliárd forintot tüntettek fel.

A cég kiadásaiból 14 milliárd forintot tett ki a kommunikáció és a rendezvény költségei. Személyi jellegű ráfordításokra közel egymilliárd forintot költöttek, miközben a cégnél 47 fő volt az átlagos létszám, így az átlagbér havonta valamivel több volt bruttó egymillió forintnál.

A bevételekből és a támogatásokból még maradt is: 510 millió forint profitot könyveltek el az év végén, amit nonprofit társaságként az eredménytartalékba helyeznek.

Nyitókép: MTI/Varga György

#Gazdaság#vadászati világkiállítás#támogatás#bevétel#profit

Címlapról ajánljuk