Gazdaság

Ördög Nóra és Nánási Pál tovább terjeszkedik a Balaton partján

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2022. április 6. 17:50

Instagramon jelentették be, hogy már a harmadik kisboltjukat szeretnék megnyitni, ezúttal az északi parton, Balatonfüreden.

Harmadik Balaton-parti kisboltjuk nyitását tervezi Ördög Nóra és Nánási Pál, írja a Blikk. A tévés műsorvezetőnő és fotóművész párja a járvány kitörése óta sok időt töltött Balatonakarattyán, ahol a covid első évében egy kisboltot nyitottak az új helyzetre reagálva. A bolt működése nem volt éppen konfliktusmentes, nagy autós tömeget vonzott a környékre, többször fel is jelentették őket.

A Nekem a Balaton nevű kis akarattyai üzlet annyira sikeresnek bizonyult, hogy nyitottak belőle egy másodikat, egy nagyobbat is a városban. Mindkét bolt sikeresen működik azóta is, ami továbblépésre sarkallta a sztárpárt.

Kedd este jelentették be Instagramon, hogy hamarosan megnyitják a harmadik kisboltjukat is. Az új üzlet már nem Balatonakarattyán lesz, az Ördög-Nánási pár az északi parton terjeszkedik tovább: Balatonfüreden nyílik majd az újabb Nekem a Balaton bolt, amibe munkatársak jelentkezését várják.

#Gazdaság#ördög nóra#nánási pál#balaton#boltlánc#kiskereskedelem

Címlapról ajánljuk