Forró nyomon

Ámokfutó, átverések, szerelemféltés

rtl.hurtl.hu

2013. május 8. 6:55

Megtörten nyilatkozott a Forró nyomonnak a börtönben a rendőrgázoló. Azt mondja, nem akart ölni. Aztán: Mennyit kereshetnek évente a termékbemutatósok? És mikor kell gyanakodnunk? Végül megmutatjuk, hol és hogyan hajtotta végre a szörnyű leszámolást a féltékeny férfi.

Ámokfutó

Három évvel ezelőtt Poór Zoltán, miután Budapesten száguldozott, nem állt meg az őt igazoltatni akaró rendőröknek. Sőt, menekülni próbált. A drog és alkohol hatása alatt lévő férfi életveszélyes ámokfutásba kezdett. A rendőrök a Thököly úton végig, egészen a Keleti pályaudvarig üldözték. Ott Poór hirtelen tolatni kezdett, és a vád szerint halálra gázolt egy rendőrt, Radovics Dusánt. Most a férfi, a börtönben, megtörten nyilatkozott a Forró nyomonnak. Azt mondja, nem akart ölni, és fogalma sem volt arról, hogy ráment valakire. Valóban lényeges kérdés, hogy szándékosan gázolt-e, vagy nem is tudta, mit csinál. Az előbbiért akár tényleges életfogytiglant is kaphat, az utóbbi esetében viszont megúszhatja jó pár évvel.

Vigyázat! Átverés!

Ingyenes buszút, ebéd, borkóstolás, egészségügyi felmérés. Ez jár azoknak, akik úgy döntenek, részt vesznek egy termékbemutatón. A végén jön a fekete leves. Akciós gyógyító, vagy csak nagyon hasznos termékek közel egymillió forintért. De csak most, csak önöknek féláron megszerezhető! Ráadásul még számtalan értékes ajándék is jár a megvásárolt tányérkészlet, vagy indukciós főzőlap mellé. Sokan nem tudnak ellenállni a hangzatos csábításnak, és vásárolnak. Aztán néhány nap múlva rájönnek, nagyon rosszul döntöttek. De ilyenkor már gyakran, hiába futnak a pénzük után. Riportunkban megszólal két olyan ember, akik korábban egy termékbemutatókkal foglalkozó cégnél dolgoztak. Az volt a feladatuk, hogy a legelképesztőbb dumákkal bódítsák el a leendő kuncsaftokat. Álorvosok, előre kinyomtatott leletek, cukor és rákbetegséggel való fenyegetőzés. Ez mind a repertoárokban lehet. Bemutatunk egy férfit is, aki hiába üldögél a masszírozós foteljében, hiába nézegeti a cég által küldött dobozokat, mégse boldog. Már vissza akarja kapni a pénzét, de nem tudja. Mennyit kereshetnek évente a termékbemutatósok? És mikor kell gyanakodnunk? Ez mind kiderül riportunkból.

Megrontotta a saját lányát


Egy olyan férfi ült kameránk elé, akit néhány hete 13 év börtönre ítéltek nemi erőszakért. A saját kislányát zaklatta éveken át. De Leila már nem bírta megvárni az ítéletet. Nem bírta elviselni a szégyent, és a félelmet, hogy egyszer talán apja majd hazajön. Öt évig tartott az eljárás, ennyi idő kellett ahhoz, hogy bebizonyosodjon, a kislány igazat mondott. Nagyon elgondolkodtató, hogy a gyerekek sérelmére elkövetett bűncselekmények többsége nem kiemelt. A szabályok szerint a bíró belátására van bízva, hogy mennyire veszi előre a sorban az ilyen "ügyek" tárgyalását. Így történhet meg, hogy az akár évekig is eltartó nyomozások után, újabb hosszú esztendők következnek az ítéletig. A gyerek pedig ezalatt rettegve vár.

Eszeveszett féltékenység

Szörnyű dührohamok, véres leszámolások - ide vezet a féltékenység. Az érzés, ami belülről mar, megőrjíti az embert, és ha elhatalmasodik, legyőzni nagyon nehéz, sokan eszüket vesztik miatta. Legutóbb Szentendrén egy férfi élettársát lőtte csaknem szitává, mert azt hitte, az asszony megcsalta. Taktaharkányban pedig egy szerelmes férfi, jó előre megtervezte, hogyan végez az imádott nővel, azért, mert Gabi nem őt, mást szeretett. És, ha az övé nem lehet, akkor másé se legyen. Megmutatjuk, hol és hogyan hajtotta végre a szörnyű leszámolást. Megszólal Gabriella gyászoló édesanyja is, aki ismerte, tudta, hogy az őrült férfi bármire képes, mégse tudta megvédeni lányát.

Részletek a Forró nyomonban, szerdán 20:30-kor!

Tartsanak velünk!

Nézze meg a teljes adásokat az RTL Moston!

Címlapról ajánljuk