Forró nyomon

Exkluzív interjú a fóti családirtóval a Forró nyomonban

rtl.hurtl.hu

2012. december 5. 11:06

Legkorábban 40 év múlva szabadul a gyilkos férfi, aki azt mondja, belső hangok mondták neki, hogy ölje meg feleségét és anyósát. A gázlopók, biciklisek, autósok és a postások kálváriájának nyomába is eredünk szerda este.

Negyven évet kapott!

Fekete mágia, belső hangok, révület. Oka, vagy következménye egy szörnyű kettősgyilkosságnak. A történet úgy kezdődött, hogy egy még felnőttként is az édesanyjával élő jómódú nő interneten megismerkedett egy férfivel. Gyereket akart, de aztán úgy érzete, nem jól választott apát. Ez azonban csak akkor derült ki számára, amikor a baba megszületett, vagy alig előtte. Lehetne akár a történetnek ez a rossz vége. A férfi állandó szekálása, gyűlölködés, válás. De ez kettősgyilkossággá fajult, a 35 éves férfi az alvó csecsemő mellett ölte meg a gyereke anyját, és a nő édesanyját is. Elítélték, legkorábban 40 év múlva szabadul a fóti családirtóként elhíresült férfi, aki azt mondja, belső hangok mondták neki, hogy ölje meg a két nőt. Egy franciakulccsal verte őket halálra. Csakhogy ez nem a történet vége. Merthogy ott van a kislány, aki persze, pici még, kideríthetetlen, mit élt át, és akinek már se édesanyja, se édesapja, se nagymamája. A Forró nyomonban exkluzív interjút láthatnak a gyilkossal, aki még most is ijesztő állapotban van. Megállás nélkül jár keze-lába.

Biciklisek vs. autósok

Sokan vannak, akik azt gondolják, hogy a személyautó a városi közlekedésben egyszerűen tévút. A nagyvárosok egy része ezt már bebizonyította. Párizs, London, vagy New York belvárosában az emberek nagytöbbsége metróval, vagy taxival közlekedik. És biciklivel. Koppenhágában, Amszterdamban, Párizsban, de egyre inkább Bécsben is megoldásnak tűnik a levegőszennyezés, a dugók, és az energiaproblémák ellen. Budapest évtizedekkel maradt el ezek mögött a városok mögött. Nálunk ugyanis biciklizni néhány kilométer úttól eltekintve életveszélyes, de gyalogosnak lenni is életveszélyes, és autósnak lenni is életveszélyes. A kamion rárántja a kormányt az autóra, az autós meg a biciklisre, és a biciklis bizony felhajt a járdára és ott szlalomozik a babakocsit toló gyalogosok között. Elképesztő közlekedési helyzeteket mutatunk.

Reszkess postás!


Szigethalmon minden postás nő. Ez lehetne akár véletlen is, de egyáltalán nem az. Ennek egyetlen oka, hogy a férfiak sokkal jobban félnek a kutyáktól. Úgy tűnik, joggal, mert valamilyen okból a kutyák a férfi postásokat egyenesen elüldözik. Vagy megcsonkítják. Mondjuk, kiharapnak belőlük egy darabot. Szigethalmon minden postásnőnek is van már sebe, de úgy tűnik, nekik ez természetes. A Forró nyomon riportere felvette a zöld egyenruhát és egy napra ő lett a környék egyetlen férfi postása. Megpróbálta kézbesíteni a leveleket. Vicsorgó rottweilerek, támadó németjuhászok, harapós tacskók. A kutyák tényleg megharapják a postást. Sajnos megtapasztaltuk! Mindez a rosszul elhelyezett levelesládák miatt van. Megpróbáltuk kideríteni, miért gyűlölik az ebek a szegény kézbesítőket.

Gázmizéria

Több tízmilliárd forint kárt okoznak a gázszolgáltatóknak azok, akik átállítják a gázóráikat, szabálytalanul rákötik magukat a vezetékekre, magyarul, akik lopják a gázt. A tolvajok többsége nem bűnöző, egyszerűen szegény. Képtelen kifizetni a számlát. Inkább vállalja a kockázatot, addig is van fűtés, amíg el nem kapják. A gázosok -, a mi mostani esetünkben az észak-kelet magyarországi gázszolgáltató, a Tigáz -, nem tesz mást, mint büntet. Ha van miért. Meg akkor is, ha nincs. Ha észreveszik a lopást, 540 ezer forint a büntetés. Ha jogos, ha nem. Riportunkból kiderül, mi az a mágnesezés, és mire vadásznak a szolgáltató emberei. Mert bizony előfordul, hogy egyetlen karcolás miatt leszerelik a gázórát és fűtés nélkül marad a család, még akkor is, ha nem vétettek semmit.

Részletek a Forró nyomonban, szerdán 21:00-kor!

Tartsanak velünk!

Nézze meg a teljes adásokat az RTL Moston!

Címlapról ajánljuk