Forró nyomon

A táti családirtó, a felakasztott juhász és újabb harcok a gyerekekért

rtl.hurtl.hu

2012. október 24. 8:36

A gyilkos apja csak a Forró nyomonnak nyilatkozott. Elmondta, fia miért szerette a fegyvereket, és mi áll a családi tragédia hátterében. Aztán megtaláltuk azt az embert, aki ott volt a juhász kínzásánál. És folytatjuk történetünket a válások igazi áldozatairól. Forró nyomon szerdán 21:00-kor, az RTL II-n.

1. A táti családirtó

Egy ekényeztetett fiú, "a család kicsi kincse" volt az a fiatalember, aki Táton október 17-én, brutális kegyetlenséggel, macsétával és döngölő kalapáccsal megölte édesanyját és nagyanyját. A 21 éves fiatalember megbukott az érettségi vizsgán, de a pótérettségire nem ment el. A nyelvtanfolyamra kapott 80 ezer forintot másra költötte. Nem csoda hát, hogy anyja és nagyanyja gyakran veszekedtek vele. Roland pedig úgy oldotta meg a "családi konfliktust", hogy kivégezte azokat, akik a legjobban szerették őt. A Forró nyomon stábja a tragikus események nyomába eredt, és végül megtalálta a gyilkos fiatalember édesapját. A férfi, aki már régóta elvált feleségétől, Roland édesanyjától, csak műsorunknak nyilatkozott. Elmondta, fia miért szerette a fegyvereket, és mi áll a családi tragédia hátterében.

2. Dühöngő autósok, csalafinta kresz-táblák

Van úgy, hogy az ember szabályosan akar vezetni, de mégse tud. Mi megkerestük a legbosszantóbb helyzeteket. Láthatják, hogy egyetlen furcsán kihelyezett útjelző tábla miatt, hogyan kerül bajba tucatnyi autós alig fél óra alatt. A kötelező haladási irányt jelző tábla ugyanis egy fizető parkolóba vezet. Aki megfordul, az 50 ezer forintos bírságot fizet. De megmutatjuk a gyalogosok rémálmát is, azt a zebrát, ahol az idős emberek, vagy a kisgyerekes anyukák, képtelenek a zöld jelzés alatt átérni. Dühöngő sofőrök, rettegő gyalogosok, számos képtelen helyzet az utakon, és korunk titokzatos hőse, aki parkoló cédulákkal segít kivédeni a bírságokat.

3. A felakasztott juhász

Egyetlen piros traktor. Azért kínozták majdnem halálra az alkalmi juhászt Solton. Ráadásul tévedésből. A 60 éves férfi egy ismerősének birkáira vigyázott, amikor három férfi megtámadta és felakasztotta, mert azt hitték, ő lopta el a traktorukat. De József szerencsére nem halt meg. A Forró nyomon riportere meglátogatta őt a kórházban, és egy fantomrajzoló segítségével képet készített az egyik feltételezett tettesről, aki még most is szabadlábon van. Nyomoztunk, kérdezősködtünk, és ha őt nem is találtuk meg, de egy másik férfit igen, aki szintén ott volt a kínzásnál.

4. Újabb harcok a gyerekekért


Legutóbbi adásunkban annak jártunk utána, hogy az egymást gyűlölő, válófélben lévő szülők vitáiban, hogyan válnak a gyerekek áldozatokká. Megmutattuk, hogy egy majdnem mindenre kapható szakértő, a szülő segítségével, álgyerekrajzokkal és hamis állításokkal el tudja perelni a másik féltől a gyerekeit. Adásunk után rengetegen jelentkeztek hasonlóan rémisztő családi történetekkel, és jelentkezett az az apa is, akinek a felesége a Forró nyomonban mesélte el kálváriáját, hosszú harcát kislányaiért. Most az apa mondja el az ő verzióját. Rengeteg kérdés, zavaros válaszok. Vajon kinek van igaza? És mi lesz a gyerekekkel, akiknek nincs ügyvédjük, és akiknek tönkreteszik a gyerekkorát? A történet folytatódik.

Részletek a Forró nyomonban, szerdán 21:00-kor!

Tartsanak velünk!

Nézze meg a teljes adásokat az RTL Moston!

Címlapról ajánljuk