Forró nyomon

Dizájner drogok, a magyar CSI és a falu prostija

rtl.hurtl.hu

2012. október 9. 19:44

A Forró nyomon megmutatja, hogy sajnos milyen könnyen hozzá lehet jutni drogokhoz, és hogy hogyan azonosít, nyomoz, analizál két nemzetközileg is elismert igazságügyi szakértő. Stábunk megtalálta az ország egyik leghíresebb örömlányát is. Forró nyomon szerdán 21 órától.

Designer drogok

A designer drogokról még szinte semmit sem tudnak a szülők, pedig a rehabilitációs intézetekben már nagyon sok, az ilyen szerektől függő fiatalt próbálnak leszoktatni. Hiába az új szabályozás, hiába az úgynevezett C lista, szinte minden hónapban újabb és újabb vegyületek kerülnek a piacra. A Forró nyomon megmutatja, hogy sajnos milyen könnyen, néhány perc, vagy néhány kattintás után hozzá lehet jutni ezekhez a drogokhoz. Miért nem változik semmi? Erre keressük a válaszokat.

Magyar CSI

Ahány ember, annyi fogsor és annyi írás. A harapásnyomunk és a papírra vetett betűink legalább annyira pontos ismertetőjelünk, mint az ujjlenyomatunk. Megmutatjuk, hogyan azonosít, nyomoz, analizál két nemzetközileg is elismert igazságügyi szakértő. Az egyik harapásnyomokból, a másik az írásból következtet arra, hogy ki lehet egy gyilkosság, vagy súlyos testi sértés elkövetője.

Hiszékenység teszt

Kirabolt lakások, elopott nyugdíjak és családi ékszerek. Hihető indokkal szinte bárkit beengedünk a nappalinkba. A Forró nyomon stábja közvélemyénkutatóknak adta ki magát és néhány perc alatt már bent is voltunk a lakásokban. Amikor lelepleztük magunkat, a lakók szégyenkezve vették tudomásul, hogy akár rablás áldozatai is lehetnének. Igazi kárvallottak, és a legelképesztőbb trükkös ötletek, amelyek mind gyanúsak lehetnek. Ezekre hívjuk fel a Forró nyomon nézőinek figyelmét.

A falu prostija

3200 magyar önkormányzat mulasztásos törvénysértést követ el, azzal hogy évek óta nem jelöl ki türelmi zónát. Így aztán a "lányok" ott árulják bájaikat, ahol tudják. Stábunk megtalálta az ország egyik leghíresebb örömlányát. A kisasszony Ürömön, táblán hírdeti még azt is,hogy hol várja a kuncsaftokat. Helyszíni riport egy képtelen helyzetről.

Gyanús piaci mérlegek

Lecsóhoz való zöldségeket vásároltunk több piacon is. Aztán az árút lemértük a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség által hitelesített mérlegen. Megdöbbentő eredményekre jutottunk. Kiderült, hogy például két kiló paprika nem is két kiló, hanem annál kevesebb. Hogy mennyi plusz keresethez juthatnak a csaló eladók és, hogy hány forintot húznak ki ezzel a zsebünkből, azt megmutatjuk a Forró nyomon második adásában.

Részletek a Forró nyomonban, szerdán 21:00-kor!

Tartsanak velünk!

Nézze meg a teljes adást az RTL Moston!

Címlapról ajánljuk