Forró nyomon

Exkluzív interjú Bándy Kata gyilkosával

rtl.hurtl.hu

2012. szeptember 29. 21:00

Október 3-án, az első Forró nyomon adásában exkluzív interjút láthatnak Bándy Kata gyilkosával, megszólal egy lány, akit 5 éven át erőszakolt és kínzott édesapja, és olyan anyákkal is beszélgetünk, akiknek gyermekeikből gyilkosok lettek.

Biztosan emlékeznek, hiszen az egész ország megtanulta a nevét, Pécsett nyáron megölték Bándy Katát. Több ezren keresték a Facebook-on, amikor eltűnt, közfelháborodás, amikor megtalálták, hatalmas indulatok, amikor elfogták a gyilkosát. Az első műsorban láthatják a fiatalembert, aki megölte a rendőrségi pszichológus lányt. A magát agresszív, verekedős, rosszfiúnak tartó Péntek László Máté Krisztinának adta élete első interjúját, melyben nyíltan elmondja, hogy miért ölte meg Bándy Katát.

Szerdán este a Forró nyomonban megismerhetnek egy 20 éves lányt is, akit kiskamasz kora óta válogatott eszközökkel, rendszeresen vert, kínzott és meg is erőszakolt az édesapja. Ezt azonban a család környezetében senki nem vette észre, vagy nem akarta észrevenni. Ráadásul az anya mindenről tudott, néha még segédkezett is férjének. A szülők egyébként korábban a Magyar Gárda aktív tagjaiként tevékenykedtek, mindeközben rabszolgaként tartották a saját lányukat. Angéla 5 évig titkolta. Biztosan nagyon félhetet. Ha megnézik a Forró nyomont, láthatják, hogy milyen bátran beszél az őt ért szörnyűségekről, és kiderül az is, hogy lehet az, hogy évekig senki sem segített neki.

Édesanyák, akik, biztosan úgy érzik, mindent megadtak a gyereküknek, szeretetet, törődést, figyelmet, amit csak tudtak. Talán érezték, hogy nem minden úgy alakult, ahogy elképzelték, talán érezték, hogy valami nagyon félre csúszott, de valószínű, hogy sosem gondolták, hogy gyilkos lesz a fiúkból. Október 3-án három ismert bűnügyi eset elítéltjeinek édesanyját ismerhetik meg a Forró nyomon-ban. Nekik mi, vagy ki adhat felmentést? Vajon ők hiszik-e, hogy vannak született gyilkosok?

Sok kérdésre keressük a választ. Önökkel együtt, szerdán este a Forró nyomonban. A műsorból pedig egy kis ízelítőt láthatnak vasárnap este az RTL Klubon, az RTL II nap keretében.

Címlapról ajánljuk