Fókusz

Elmúltak már a „Pamela-hisztik”, és Nemazalány is megtanulta kezelni dühkitöréseit – készülnek a vasárnapra a Sztárbox női versenyzői

Süle LászlóSüle László

2024. augusztus 30. 19:48

Hódi Pamela sztárboxos karrierje elején alaposan fel volt adva a lecke Hídvégi György edzőnek. Ám eltelt néhány hónap, és Pamelát mintha kicserélték volna. Ellenfele, Nemazalány, azaz Halastyák Fanni pedig mentálisan érett sokat a felkészülés alatt. Hódi Pamela és Nemazalány is úgy van vele, mint a legtöbb versenyző az idei Sztárboxban – leginkább saját magára koncentrál, nem az ellenfelére. Vasárnap este megküzdenek a szorítóban.

Az összecsapást mindkét hölgy nagyon várja már, és a tavalyi évad színvonalas női mérkőzéseit felidézve minden bizonnyal a nézők is így vannak ezzel. Vasárnap 19:30-kor kezdődő közvetítésünkben három meccset láthatnak: Hódi Pamela és Nemazalány küzdelme mellett férfi könnyűsúlyban Miller Dávid és Varga Ádám csapnak össze, nehézsúlyban pedig Noszály Sándor bokszol majd – hogy pontosan ki ellen, azt hamarosan Önök is megtudhatják. Az előbbi két mérkőzés győztesére már most tippelhetnek, ha felkeresik a szavazas.rtl.hu oldalt, de természetesen megtehetik ezt mobilon is, az RTL.HU alkalmazásban.

#Fókusz#Videó#Bulvár#Sztárbox#nemazalány#hódi pamela#halastyák fanni

Címlapról ajánljuk