Fókusz

Közel kétszáz BL-meccset láthatnak magyar kommentárral az RTL+-on

Ásványi EszterÁsványi Eszter

2024. július 12. 20:00

Történelmi pillanat érkezett el az RTL életében azzal, hogy ősztől a csatorna streaming platformja közvetíti az UEFA Bajnokok Ligája mérkőzéseit. A ma délelőtti sajtótájékoztatón bemutatkozott a szakértői csapat és a műsorvezetők is – Matthesz Flóra és Haraszti Ádám. Ősztől az RTL+-on mérkőzések végtelen tárháza tárul a foci szerelmesei elé. A közel 200 Bajnokok Ligája mérkőzés mellett több mint 100 Európa Liga és Konferencia Liga meccsből lehet majd válogatni, élőben, magyar kommentárral.

Az RTL+ mellett a csatorna lineáris felületein, az RTL-en és az RTL HÁROM csatornán is lesznek majd mérkőzések. Ahogy a Ferencváros meccseit is figyelhetjük majd a streaming-en. Nem csak a Fradiért szoríthatunk majd a Bajnokok Ligájában, hiszen magyar válogatott focistáink is szép számmal lépnek majd pályára klubcsapataikban az elitek viadalán. Szoboszlai Dominik a Liverpool színeiben, míg Gulácsi Péter és Willi Orbán a Lipcsével lép majd pályára.

A foci szezon már nyáron elkezdődik az RTL-en – a közvetítés augusztus 14-én a Szuperkupa döntővel indul majd a Real Madrid-Atalanta mérkőzéssel. Az RTL+ ebben az évben minden bizonnyal új fejezetet nyit a hazai sportközvetítések történetében.

#Fókusz#Videó#miller dávid#Sport#szellő istván#foci#bajnokok ligája#uefa bajnokok ligája#matthesz flóra#Haraszti Ádám#gundel takács gábor#árpa attila

Címlapról ajánljuk