Fókusz

„Visszajövök genyóskodni. Mindent megcsinálok, amit nem lehet” – Majka visszatért a villába, ahol 22 éve megismerte az ország

Forgó ViktorForgó Viktor

2024. július 10. 21:04

Majkát, az egykori ózdi hőst, aki azóta már ózdi díszpolgár, elkísérte a Fókusz stábja a villavezérlőbe, és ott voltunk vele a beköltözése pillanatában is. Az előadóművész azt is elárulta, milyen meghökkentő dolgot kérdezett tőle Árpa Attila édesapja, amikor a beszavazó filmet forgatták 22 éve.

2002. október 3-án 242 szavazattal Szaki helyett Majka került be a ValóVilágba, így végül az ő nevét ismerhette meg az egész ország.

Ne felejtsétek el, a lé a tét. Diego Maradona az isten, csokoládés palacsinta, és akinek melege van, az menjen ki a konyhából. 

– ezzel a szöveggel került be 22 évvel ezelőtt Majka a ValóVilág villájába, azóta már azt is tudjuk, hogy magától Eddie Murphytől vette kortesbeszédét. 

Az ózdi rapper azóta országos sztárrá nőtte ki magát, 22 évvel később pedig úgy döntött, visszatér a villába, ahova nem üres kézzel érkezett, bevitte és megmutatta a játékosoknak a jelenlegi nyereményalapot, a 36 millió 200 ezer forintot.

Fejes az ismeretlenbe

Majka több mint két évtizeddel ezelőtt jelentkezett egy újonnan induló műsorba. Mivel nem tudta, hogy pontosan mibe, ezért nem is a pénz motiválta, és semmi tudatosság nem volt benne a zenei karrierjével kapcsolatban sem. Pusztán fejest ugrott az ismeretlenbe.

„Nekem volt otthon vonalas telefonom, és régen a 0690-es számokat csak vonalas telefonról lehetett hívni. A szomszéd srác átjött, hogy felhívhatja-e. Volt egy hirdetés a tévében, ValóVilág, de nem tudtuk, hogy mi ez. Akkor nem mondták el, hogy mi ez a műsor. Ment egy kardiológiai eseményjel a képernyőn, amit a ValóVilág felirat követett. Aztán jelentkezett az Árva Fecó haverom, és aztán én is telefonáltam. Elmentem az első válogatóra. Egészen az utolsó pillanatig nem árulták el, miről van szó. 

Emlékszem, az Árpa Attila apukája, az öreg Josi forgatta az én beszavazó filmemet. Ők jöttek le Ózdra hozzám, és még az utolsó pillanatban is azt kérdezte tőlem, amikor forgattuk a filmet, hogy van-e érvényes útlevelem.

Később kiderült, Majkának Ózdról csak Budapestig, a villáig kellett jönnie. Ezt most is megtette, és ha már itt volt, játékkal is készült a villalakóknak. Három bőröndből kellett választaniuk, az egyikben 1 millió, a másikban 4 millió, a harmadikban pedig egy gipszfityisz, vagyis 0 forint volt. 

Hogy melyik bőröndöt nyitották ki végül, azt pénteken az esti összefoglalóban láthatják az RTL+ előfizetői. Hogy hogyan nosztalgiázott Majka a ValóVilág villájában, az pedig a fenti videóból kiderül.

#Fókusz#Videó#Bulvár#ValóVilág#majka#ózd

Címlapról ajánljuk