Fókusz

Majka visszatér a ValóVilág villájába, és egy halom pénzt is visz magával

Forgó ViktorForgó Viktor

2024. július 8. 20:20

A Fókusz élő adásában derült ki, amit péntek óta sokan találgattak, vagyis, hogy ki az a legenda, aki szerdán egy kis időre bemegy a ValóVilág villájába. A beköltöző Majka lesz, az első ValóVilág második helyezettje. Amikor 2002-ben elkezdte 79 napig tartó villakalandját, akkor a legújabb kiválasztott Ádi még csak 3 éves volt, Dorka és Reni akkor születtek, Dzsigeri pedig még nem is élt. Majka nem megy üres kézzel, egy nagy halom pénzt visz magával, hogy miért, azt az RTL+ nézői élőben láthatják. 

Hétfőn végre kiderült, egy korábbi legendás ValóVilág játékos, Majka, hacsak rövid időre is, de újra visszatérhet a ValóVilág villájába.

Amikor 2002-ben beköltözött, akkor Kikidi 7, Ádi pedig 3 éves volt, Dorka és Reni akkor születtek, de Giada is még az ujját szopizta. 

Majka visszatér a ValóVilág villájába, és egy halom pénzt is visz magával
VV Giada az ujját szopizza, immár felnőttként – Forrás: Fókusz

Dzsigeri és Geri pedig még meg sem születtek, amikor Majka már sikertörténetének alapköveit tette le a villában.

Megmondom őszintén, inkább ilyen realista ember vagyok, szóval nem álmodozok, annak nincsen jó vége. Most jelenleg, amit kitűztem célnak magam elé, az egyetlen dolog az, hogy megnyerjem ezt a játékot, mert nem sok esélyem van, hogy úgymond másban vitézkedni

– mondta 22 évvel ezelőtt Majka.

Itt a nagy visszatérés: Majka újra a ValóVilág villában
Majoros Péter, azaz Majka 2002-ben

Megyeri Csilla még pénteken jelentette be, hogy ezen a héten Szálloda hét lesz a villában és a lakók mindennap vendégül látnak majd valakit. Akkor még csak egy fantomképet lehetett látni a beköltözőtől. Hogy ez kit rejt, arra a ValóVilág közösségi oldalain lehetett tippelni. Alee-tól, Kozmix Lalán keresztül Knapp Attiláig hatalmas volt a szórás. Aztán Puskás-Dallos Peti vasárnap este már felfedte a titokzatos beköltöző frizuráját. Hétfőn pedig kiderült, Majka az új beköltöző.

Amikor az X-Faktor zsűrije, az akkor még ózdi hősként emlegetett Majka 2002-ben feltűnt a képernyőn, összesen 79 napot töltött a villában. Csak a fináléban közel 600 ezer szavazatot kapott. Bár ez akkor csak a második helyhez volt elég, a nézők nagyon megszerették és egyértelműen ő lett a ValóVilágok történetének legnagyobb nyertese.

Szerettem a ValóVilágot. Mai napig azt gondolom, hogy nekem az hozta meg az áttörést. És egyébként ide van tetoválva a dátum, nekem itt a jobb karomon csomó olyan dátum van, ami fontos. Élet, halál, születés, gyerekem, apukám, mama. És a legalja pedig az a valóvilágos dátum, amikor én beköltöztem a villába. Mert az nekem egy olyan sorsfordító volt az életemben, ami miatt most itt ülhetek és egyáltalán veled beszélgethetek ennyi idő után is

– mesélte a Fókusz riporterének Majka.

Majka visszatér a ValóVilág villájába, és egy halom pénzt is visz magával
Majoros Péter, Majka

 

A vasárnap esti Kiválasztás is valakinek sorsfordító lesz a ValóVilág 12 villájában. Főleg, hogy bombameglepetés született. Ádi kapta a legtöbb kiválasztójelet és ezzel a zöld kendőt is, valamint annak a lehetőségét, hogy szerdán valakit kihívjon párbajozni. Talán Dudu tart a legjobban attól, hogy őt nevezi meg, de azért többen is benne vannak a taktikusnak kikiáltott Ádi fejében.

A lehetőséget szerdán este fogja megadni valakinek azzal, hogy a csuklójára köti a kék kendőt. Addig azonban együtt kell működnie mindenkivel, hiszen Ádi lesz a héten a hotelmenedzser. Ő irányítja majd a mindenest, a séfet, a kuktát, a londinert, a pincért, az animátort és a szobalányt is. 

Az X-Faktor jelenlegi mentora, Majka szerdán látogat majd be a villába, ráadásul egy halom pénzt is visz majd magával. 

Hogy miért, azt csakis az RTL+ nézői láthatják majd élőben.

#Fókusz#Videó#színes#Bulvár#valóvilág 12#majka#majoros péter#villa#ma

Címlapról ajánljuk