Fókusz

„A kérdés, hogy magukat mennyire tudják majd legyőzni azok a villalakók, akik amúgy az iskolával hadilábon álltak”

Fodor BiankaFodor Bianka

2024. június 21. 21:16

Vakáció ide vagy oda, a ValóVilág 12. szériájában nem pihenhetnek a villalakók. Sok százezer forintjuk bánja, ha nem elég jó átlaggal végeznek az iskolahét végén. Ráadásul Geri és Reni turbékolásának a tornaórák sem tettek jót, mivel a fiú szemet vetett a tesitanárnőre, Kikidit pedig a német órákon találta el Ámor nyila. 

VV Geri nem sokáig bírta cérnával, már az első tanítási órán megreccsent, de a többi fiú is nehezen tartóztatta magát az iskolahéten, amikor meglátták Mészáros Rafaellát, a testnevelőtanárt. Így nem is csoda, hogy a Villa szerelmespárja VV Geri és VV Reni minden óra után összevesztek.

Ha ez meg tudja billenteni a kapcsolatukat, akkor nem tudom, mennyire stabil. Nem volt célom egyébként, csak tesiórát jöttem tartani nekik, de igazából vicces volt, hogy kicsit megborult itt az állóvíz

– kommentálta a történteket Raffaella, akit korábban fitneszmodellként láthattunk a Fókuszban. 

Kikidi a szerelem legmagasabb fokát tapasztalhatta meg a német órákon 

Kikidi meg van győződve róla, hogy közte és a némettanárnő között transzcendens kapcsolat jött létre, a tanárnő, Takács Judit is szimpatizál tanítványával.

Ha döntős lesz, ott leszek, a kijáratnál várom! 

– üzente Kikidinek a tanárnő.

Nem véletlen, hogy Kikidi nem tudta levenni róla a szemét. Judit néhány éve második lett egy szépségversenyen, amelyen Megyeri Csilla is indult – igaz, a ValóVilág műsorvezetője akkor nem ért el helyezést. De szó sincs köztük rivalizálásról.

Ugyanolyan ragyogó egyéniség maradt, mint azóta, úgyhogy nagyon örülök neki, hogy így megtalálta a helyét, és ezúton is sok sikert kívánok neki, és örülök, hogy újra találkoztunk!

Az énekórák okoztak némi károsodást a nézők hallásában, de a tanárnő azt mondja, a villalakók a hamis hangokat lelkesedéssel és szorgalommal igyekezték kompenzálni.

„Az a kérdés, hogy magukat mennyire tudják majd legyőzni azok a villalakók, akik amúgy az iskolával hadilábon álltak. Hát, hogyha komolyan veszik, akkor szerintem mindenkinek megvan a megfelelő képessége ahhoz, hogy jó eredményt érjen el, ha meg ellazázzák, akkor olyan is lesz a jegy” – mondta a villalakók teljesítményéről  Melegh Szabolcs osztályfőnök, aki azt is hozzátette osztály nem reménytelen eset, vág az eszük, mint a borotva. 

Érdemes teperniük, mert a ValóVilágban nem a továbbtanulás, hanem a pénz a tét. Akik 4,5-ös átlag felett végeznek, 500 ezer forinttal növelhetik a nyereményalapot, de ha valakinek a 3,5-ös átlagot sem sikerül elérnie, az ugyanennyi pénzlevonással jár. 

Hogy hogyan birkóznak meg a tananyaggal a Villalakók azt az RTL+-on követhetik továbbra is.

A fenti videóból továbbá az is kiderül,

  • lenne-e esélye VV Gerinek a testnevelő tanárnőnél,
  • kire emlékezteti Kikidi a némettanárnőt,
  • hogyan teljesítettek a Villalakók németből,
  • ki a legtehetségesebb énekes a Villában.
#Fókusz#Videó#Bulvár#valóvilág12#ValóVilág#záróvizsga#vv reni#vv geri

Címlapról ajánljuk