Fókusz

Miló Viki: Édesanyámmal nem túl jó a kapcsolatom, azt gondolja, hogy a kutyák miatt nincs párom

Kecsmár AlexandraKecsmár Alexandra

2024. június 13. 20:02

Nagymamájától is megkapta már, hogy a kutyák helyett miért nem fogadott inkább örökbe egy gyereket. Miló Viki ökölvívó-világbajnok 23 éve egyedül él, de már vágyik egy párkapcsolatra, és bár ennyi idő után tar az összeköltözéstől, lelkileg már készül rá. Nyolc kutyája van, azt mondta, nála vízválasztó, hogy a kiszemelt férfi megszereti-e az állatait. 

Miló Viki sorra halmozta a világbajnoki címeket, kungfuból, ökölvívásból és karatéból is a legjobbak közé került. 45 évesen mégis úgy érzi, nem teljes az élete, a szerelem valamiért eddig messziről elkerülte őt. „Soha nem éltem senkivel együtt, és szerintem én is képes vagyok rá. Tök jó fej vagyok, annyira csúnya sem vagyok, úgyhogy nem tudom mi lehet az akadálya” – fogalmazott.

Sajnos mindig éreztem, hogy a Miló Viki nem biztos, hogy kell az embereknek. Szeretik nézni a tévében, szeretik olvasni a cikkeket az újságban, de talán megijednek tőle az emberek

– tette hozzá.

Miló Viki jelenleg nyolc négylábúval él együtt. A kutyáknak külön szobája van, így ha vendégül lát valakit, azt mondja, nem zavarnak az ebek. De ha összeköltözésre adná a fejét, fontos, hogy jövendőbelije szeresse a négylábúakat. „Ha ilyenről van szó, ez lesz a vízválasztó: vagy megszereted a kutyáimat, vagy nem lesz közöttünk kapcsolat” – mondta. 

Miló Viki szerint sokan azt hiszik, a kutyái miatt nincs párja. 

Édesanyámmal nem túl jó a kapcsolatom, mert ő nagyon kutyaellenes, és azt gondolja, hogy a kutyák miatt nincs párom és nem vagyok normális. Sőt, megkaptam nagymamámtól azt is, hogy a kutyák helyett miért nem fogadtam inkább örökbe egy gyereket. Nyilván tudom, hogy ők nagyon féltenek engem, hogyha ők elmennek, akkor én esetleg egyedül maradok

– osztotta meg az ökölvívó-világbajnok. 

Bevallotta, 23 év egyedül élés után tart az összeköltözéstől. De lelkileg már most készül rá, így ha eljön a pillanat, szerinte minden akadályt legyőz majd. Milyen párra vágyik, és mit adna ő bele a kapcsolatba? A Fókusz riportjában Miló Viki erről is beszél. 

#Fókusz#Videó#Bulvár#miló viki#ökölvívó#világbajnok#kutya#kutyák#párkapcsolat#szingli#összeköltözés

Címlapról ajánljuk