Fókusz

Az első megmérettetés Kazahsztán volt: így kezdődött Balogh Levente új elnöki asszisztensének az igazi álommeló

Hubai AntalHubai Antal

2024. június 7. 19:49

Nem szokványosan kezdődött az Álommeló győztesének első munkanapja. Balogh Levente elnöki asszisztensét bedobta az üzleti világba és mélyvízbe. A világ második leghidegebb fővárosába, Asztanába küldte egy élelmiszeripari kiállításra, ahol Lariszával együtt új üzleti partnereket kellett gyűjteniük alkoholmentes és gyerekpezsgő üzletükhöz. Mutatjuk, hogy indult Eszter karrierje az ásványvízkirály alkalmazottjaként.

Egy hónappal ezelőtt ért végett az Álommeló második évada a szigetszentmiklósi lány győzelmével. Eszter a szerződése szerint június elsejével váltotta a tavalyi győztest, Keserű Balázst. A havi bruttó 3 millió forintos fizetés mellett cégautó is járt a pozíció mellé. A győztes a finálé végén ugyan az autóval gurult el, a jármű tényleges átadására egészen az első munkanapjáig várni kellett.

Eszter azonnal birtokba vette a vadonatúj járművet, amely bevallása szerint asszisztensként az irodája lesz. Rendszeresen kell majd ingáznia Budapest, Kecskemét és Dunaharaszti között, később pedig a határon túli partnerekhez is ezzel közlekedik majd. Az Álommelóban több olyan feladat is volt, amikor autóval kellett közlekedni, valahogy úgy alakult, hogy Eszter sohasem ült a volánnál.  

Szeretek vezetni, de a magabiztosságomat azt itt talán az utolsó egy évben szereztem meg, úgyhogy pont jókor jött ez az autó

– mondta, amikor átvette a kocsit.

Nincs idő kocsikázni, indul a munka

Az első megmérettetés Kazahsztán volt: így kezdődött Balogh Levente új elnöki asszisztensének az igazi álommeló
A világ második leghidegebb fővárosába, Asztanába küldte Balogh Levente Ezstert egy élelmiszeripari kiállításra. Forrás: RTL

Eszter és Larisza néhány órával később már úton volt a közép-ázsiai ország fővárosába, ahol egy nemzetközi élelmiszeripari kiállításon mutatkoztak be. Eszter számára nem volt ismeretlen a külföldi munka, mivel az Álommelóban egy hétig a spanyol tengerparton kellett vállalkozást üzemeltetniük.

Még sajnos nem tudtam megmutatni a tudásomat, mert oroszul beszél a legtöbb ember, úgyhogy Lara nagy segítségemre van, de szerintem jól sikerült és eredményesen fogjuk zárni

– számolt be a kiküldetésről Eszter.

Eszter rengeteg tapasztalatot szerzett a kétnapos kiállítás alatt. Balogh Levente is meglátogatta őket a második napon Kazahsztánban, hogy személyesen is megnézze, hogyan teljesít az új elnöki asszisztense. 

De milyen volt a kiküldetés, és mit mondott Balogh Levente Eszter teljesítményéről? Kiderül fenti a videóból.

#Fókusz#Videó#Belföld#Az álommeló#álommeló#balogh levente#kása eszter#kazahsztán#kiküldetés

Címlapról ajánljuk