Fókusz

Nagy meglepetések és különleges ajándékok: így telt Gálvölgyi János 76. születésnapja

Fehér IstvánFehér István

2024. május 29. 20:11

Gálvölgyi Jánost nemcsak családja, hanem barátai is meglepték születésnapja alkalmából. A Fókuszban most megmutatjuk, hogy ünnepelte a Kossuth-díjas színész a nagy napot, sőt azt is eláruljuk, milyen ajándékokat kapott lányaitól, és mivel ajándékozta meg az egyik unokája. Ha pedig ez nem lenne elég, egy különös találkozást is megmutatunk, ugyanis Gálvölgyi Jánost most a Fókusz egy másik nagy névvel is összehozta: az általunk szervezett meglepetéstalálkozón Kajdi Csaba Cyla is felköszöntötte.

Nagy meglepetések és különleges ajándékok: így telt Gálvölgyi János 76. születésnapjaEgy évvel ezelőtt a személyes köszöntések elmaradtak, mert Gálvölgyi János két héttel korábban súlyos, életveszélyes állapotba került kórházba, ahonnan épp születésnapján engedték haza.

Ez volt a születésnapi ajándékom az orvosaimtól, akiknek a mai napig hálás vagyok. Nekik és a családomnak köszönhetem, hogy hazajöhettem és most itt ülök veletek

– mondta a színészlegenda a Fókusznak, aki szerencsére ma már teljesen jól van, csak ritkán jár kontrollvizsgálatokra.

Idén már nagy volt az ünnep

A színész gyerekkora óta rajong a bábokért, komoly gyűjteménye is van, ez most két újabbal is bővült, amit az egyik lányától kapott. Az egyik unokájától pedig egy filmes csapót kapott: rendező az élet felirattal.

Nagy meglepetések és különleges ajándékok: így telt Gálvölgyi János 76. születésnapja
A család a háttérben az új bábukkal. Forrás: Fókusz


Már a délelőtt is jól indult, amikor három fiatal színész barátja – Csonka András, Nagy Sándor és Serbán Attila lepték meg. Gálvölgyi őket fogadott fiaiként szeret.

Aztán jött a délután, amikor a színészt elkísértük a Rózsavölgyi Szalonba, ahol a Végszó című előadásban játszik. Itt jött a nagy meglepetés: a beszélgetés közben felbukkant Kajdi Csaba.

Nagy meglepetések és különleges ajándékok: így telt Gálvölgyi János 76. születésnapja
A beszélgetés közben mögötte feltűnik Kajdi Csaba telefonnal a kezében, aki a Fókusz meglepetése volt az ünnepelt számára. Forrás: Fókusz


Kajdi Csabát az ország Cylaként ismeri. A modellügynök és influenszer a közösségi oldalán rendszeresen oszt meg történeteket mindennapjairól. Bár a színész nincs fent semmilyen közösségi oldalon, azért sokat böngészi a neten a legkülönfélébb videókat, így tudta meg, ki is az a Cyla.

Gálvölgyi büszkén mesélte neki, hogy hamarosan új előadást kezd próbálni a Pintér Béla Társulatban, ahol Csaba többször is látta már, de személyesen először kutyasétáltatás közben találkoztak. Kajdi a színésznek social media-gyorstalpalót is tartott.  

Miről is beszélgettek?

Természetesen szóba kerültek köztük az elmúlt időszak fontosabb eseményei is, például hogy Vidnyánszky Attila nem hívta fel Kulka Jánost amikor a Nemzet Színészévé választották. A Cyla-Gálvölgyi kultúrpercek az alábbi videóban folytatódnak, ahol megnézhetik, hogy mit gondolnak az Azahriah-jelenségről, vagy hogy mennének-e az űrbe a magyar űrhajósokkal, valamint a két magyar operaénekesnő pengeváltásáról is elmondták a véleményüket.

 

#Fókusz#Videó#Bulvár#gálvölgyi jános#kajdi csaba#cyla#születésnap#színész#Azahriah#vidnyánszky attila#kulka jános

Címlapról ajánljuk