Fókusz

A villalakók bőre alá is benéztünk – itt a nagy ValóVilág tetkókörkép

Fodor BiankaFodor Bianka

2024. május 22. 20:28

Voltak, akik nem bíztak emlékezőtehetségükben, és biztos, ami biztos alapon magukra varratták ValóVilághoz fűződő élményeiket. Voltak, akik már tintával a bőrük alatt költöztek a Villába. Sőt, akad olyan is, akin már kevesebb a szabad bőrfelület, mint a motívummal borított, és a mostani szériában is szinte mindenkin van legalább 1-2 alkotás. Tetkókörkép a villából. 

Nekem elég sok tetoválásom van, de az összes, az utolsó pontig valamit jelent az életemben, akár egy korszak lezárása, akár egy új élmény, egy emlék, úgyhogy ez mind-mind én vagyok

– mondja Villából már kikerült, tetoválóként dolgozó VV Gina, akin kisördög és kisangyal is akad, mivel mindkettővel azonosul. Vannak persze, akik egyoldalúbban állnak hozzá a vallásfilozófiai kérdésekhez, ilyen például VV Valen, akinek a bőrén van Szűz Mária, Jézus, és egy Szentlelket jelképező tetoválás is – legnagyobb büszkesége azonban az, hogy 15 éves korában az Utolsó Vacsora is a testére került. A miértekről így beszélt:

Már kisgyerekkoromtól jött ez az öntudatra ébredés, meg az, hogy én a vallás felé orientálódom. Nagyon szeretem Istent, és ezt is inkább a szíves oldalamat erősíti.

Sokféle motiváció vezette a villalakókat a tű alá, VV Kriszti például egyfajta páncélként hordja magán a nyakától bokájáig tartó mintát. Mint mondja, erőt és magabiztosságot ad neki – egész életében testképzavarral küzdött, de a tetoválásának köszönhetően már el tudja viselni a tekinteteket. Mint fogalmazott:

Mióta meglett ez a tetoválás, mindig azt gondolom, hogy nem engem néznek, nem az én testemet, és nem testként nézik, nem egy női testként, hanem a művészetet rajtam, és ez nekem tetszik, levesz rólam egy terhet.

Az előző szériában pedig történelmi pillanatnak lehettünk szemtanúi: VV Márió a műsorban varratta magára két villatársa nevét, mert elvesztett egy fogadást.

A videóból kiderül:

  • Hova került VV Márió két villatársának a neve,
  • Melyik rövid villarománcnak lett élethosszig tartó nyoma az egyik játékos bőrén,
  • Miért díszítette vastag fekete csík az ötödik széria győztese, VV Attila karját.
#Fókusz#Videó#valóvilág12#tetoválás#vv kriszti#vv gina#vv valen#vv márió#vv attila

Címlapról ajánljuk