Fókusz

Apu, én most meghalok?

Dörmer CsabaDörmer Csaba

2024. május 18. 20:01

Van az özvegy, az árva, de arra nincsen magyar szó, aki elveszítette a gyerekét. Ezt feldolgozni a világ legnehezebb feladata. Felkészülni nem lehet rá, még akkor sem, ha a diagnózis hallatán azonnal eltűnik minden remény. A Lélekmadár Táborban azoknak nyújtanak támogatást, akiket ilyen veszteség ért. Megrázó történetek felfoghatatlannak tűnő családi tragédiákról, és egy másik világról, ahol a legmélyebb fájdalom és gyász mellett is van helye az életrömönek.

A Fókusz Plusz május 18-án ismét adománygyűjtő különkiadással jelentkezett,ahol a Bátor Tábor Alapítvány javára gyűjtöttek adományt. Az adománygyűjtéshez bárki csatlakozhat, akinek fontos, hogy a beteg gyerekek visszakapják gyerekkorukat. Az 13600-as telefonszámra küldött 02 szövegű SMS elküldésével vagy a szám felhívásával, majd a 02-es mellék beütésével bruttó 500 forinttal bárki támogathatja a Bátor Tábor Alapítvány munkáját. Ezt egész évben, bármikor meg lehet tenni.

A Bátor Tábor Alapítvány ingyenes programjait kizárólag adományokból tartja fenn. Az adó 1%-os felajánlások nélkül élményterápiás programjaik jelentős részét nem tudják megtartani. A felajánlás módjáról itt lehet többet megtudni.

#Fókusz#Videó#bátor tábor#gyermek#veszteség#lélekmadár#gyász#terápia#közösség#ma

Címlapról ajánljuk