Fókusz

Rudolf Péter hatalmasat esett a Gólkirályság forgatásán: Amikor az embernek nagy lesz az arca, esik egyet

Fehér IstvánFehér István

2024. április 19. 20:02

A Gólkirályság szombati részében folytatódik a két Szabó Tóni közötti összecsapás, és hamarosan eldől, hogy a Lovas Rozi vagy a Rudolf Péter által alakított karakter lesz az erősebb edző, hiszen ketten nem férnek meg egy csárdában. A Fókuszban megmutatjuk, hogy Rudolf Pétertől nem idegen a foci, kiderül, milyen az összhang a két színész között, és hogyan érte baleset a Vígszínház igazgatóját a Gólkirályság forgatásán.

Rudolf Péter életét kisfiúkora óta végig kísérte a labda, a váci lakótelepen reggeltől estig rúgta a bőrt. Nagypapája profi focista volt, ő tanította neki az első cseleket, sok meccsre jártak. Pestre költözve a Vasasban játszott: úgy emlékszik, jól ment neki, de mégsem elég jól, elsősorban az erőnléttel bírta nehezen. A pályaválasztáskor ezért is távolodott el a profi focista álomtól. 

A labdarúgás hobbiszinten azért megmaradt az életében, és a családjában is mindenki sportszerető: felesége, Nagy-Kálózy Eszter atléta volt, lánya vívott, fia és nagylánya focizott. 

A sorozat alaphelyzetéről – hogy lehet-e edző egy férfi csapatban egy nő – Rudolf Péter azt mondta, ideje lenne elfogadni, hogy fontosabb a tudás, mint valakinek a neme. 

De azt is megérti, hogy ez azért sok tisztázandó kérdést is felvet. „A két nem erényei nagyon jól tudják kiegészíteni egymást, és nagyon izgalmas lehet” – fűzte hozzá. 

A színésznek a segwayezés volt a legnagyobb élmény a szombati rész forgatásán, színpadon és filmben is szereti a rendhagyó megoldásokat. A felvétel előtt sokat gyakorolt, majd többször is magabiztosan száguldozott. „Voltak súlyos következményei” – utalt sejtelmesen Rudolf Péter arra, hogy a kétkerekű elektromos járművel elesett. Nagy baja szerencsére nem lett.

Azt mondják, hogy az első 20 perc után, amikor az embernek nagy lesz az arca, akkor esik egyet. Nem is fejezném be ezt a gondolatmenetet… 

– összegzett Rudolf Péter.

A forgatásról további kulisszatitkok is kiderülnek a cikkünk elején kattintható riportból. 

#Fókusz#Videó#lovas rozi#Gólkirályság#rudolf péter#forgatás#baleset#esés#segway

Címlapról ajánljuk