Fókusz

Bódi Sylvi egy évtizede új életet kezdett: így él most az egykori modell

Lukács GabriellaLukács Gabriella

2024. április 18. 19:52

Bódi Sylvit 2002-ben választották az év playmate-jének, nehéz lett volna olyan embert találni az országban, aki ne tudta volna, ki ő. Nagyjából egy évtizede azonban új életet kezdett, amiben a csillogást felváltotta a természetközeliség. Azt mondja, ő ezt egy cseppet sem bánja. A Fókusznak most nemcsak munkájáról, hanem hobbijáról és magánéletéről is mesélt.

Sylvi 10 évvel ezelőtt búcsúzott el aktív modell karrierjétől. Bár néha eljátszik a gondolattal, hogyan alakult volna az élete, ha még most is a vakuk kereszttüzében élne, végül arra jut, jelenlegi életét nem cserélné el semmivel.

Bódi Sylvi egy évtizede új életet kezdett: így él most az egykori modell
Bódi Sylvi sok helyen a legnagyobb szenvedélyének, a szörfözésnek hódolhat.


Az elmúlt több, mint 15 évet olyan helyeken töltötte, ahol nagy nyugalomban élhetett. Többnyire kis, óceánparti szigeteken, ahol a legnagyobb szenvedélyének, a szörfözésnek hódolhatott. 15 évvel ezelőtt babonázták meg a hullámok.

Telente általában Indonéziában vagyok, Balin, itt szoktam szörftáborokat szervezni, most Magyarországon is vagyok, Budapest környéken is vagyok, úgyhogy soklaki életet élek

– mondta a Fókusznak.

Azon szerencsések közé tartozik, aki elmondhatja, a munkája a hobbija. Már kislányként arról álmodozott, hogy egyszer majd körbe utazza a Földet, mára pedig már több, mint 80 országban járt. Rendkívül hálás az életnek azért, hogy mindezt átélheti. Azt mondja, a természetben érzi igazán jól magát.

Munka és magánélet terén is tele van tervekkel, ám ezeket egyelőre nem árulja el. Úgy érzi, izgalmas időszak áll előtte. De hogy hogyan viszonyul az idő múlásához? Kiderül a videóból.

#Fókusz#Videó#Bulvár#bódi sylvi#szörf#utazás#gazdálkodás#modell#Karrier

Címlapról ajánljuk