Fókusz

Így edzették focistává magukat a Gólkirályság színészei

Fehér IstvánFehér István

2024. április 6. 16:54

Komoly edzőprogram előzte meg a Gólkirályság második évadának forgatását, hiszen a focipályán játszódó jelenetek most is megterhelők voltak fizikailag. A szombat este debütáló új évadból végre kiderül, bement-e a mindent eldöntő lövés, feltűnik a valódi Szabó Tóni, és izgalmas magánéleti szálakba bonyolódnak a karakterek. 

A Gólkirályság második évadát még tavaly nyáron, a Dunaharaszti focipályán, rekkenő hőségben forgatták. „Olyan, mintha hazaértünk volna, mintha nem telt volna el egy év” – fogalmazott a Szabó Tóni edzőt alakító Lovas Rozi. 

Az első szezon utolsó része a mindent eldöntő mérkőzéssel zárult, amelynek az volt a tétje, hogy a csapat feljut-e az NB1-be. A meccs döntetlenre állt, amikor Oletics kapura rúgott, de hogy a hálóba került-e a labda, azóta sem derült ki.

„A második évad tele lesz mindenféle izgalommal, konfliktusokkal, ugyanolyan izgalmas lesz, jó sok foci, meccs lesz benne. De sok magánéleti szál is van benne, amiből az én karakterem, a polgármester is bőven kiveszi a részét. Lesznek nőügyek” – árulta el Hevér Gábor.

A forgatásokat ezúttal is komoly edzőprogram előzte meg a focista fiúkat alakító színészek számára, mert a pályán játszódó jelenetek hiteles felvétele fizikailag megterhelő. A Fókusz riportjában megmutatjuk, ezúttal hogyan edzették focistává magukat a színészek, ahogy azt is, hogy:

  • miért döntöttek úgy, hogy a valódi Szabó Tóni – akit Rudolf Péter alakít – is szerepet kapjon a sorozatban;
  • és mit üzennek a színészek a kíváncsi nézőknek, akik egy éve találgatják, hogy bement-e a mindent eldöntő lövés az első évad végén.
#Fókusz#Videó#lovas rozi#Gólkirályság#hevér gábor#új évad#forgatás#kapitány iván#rudolf péter#edzés

Címlapról ajánljuk