Fókusz

Emlékeznek még az első Konyhafőnök győztesére? Vagy, hogy hányadik lett Wossala Rozina? – már lehet jelentkezni A Konyhafőnök új évadába

Ásványi EszterÁsványi Eszter

2024. március 29. 19:07

Az ország egyik legnépszerűbb gasztroreality-je, A Konyhafőnök 2024-ben újra visszatér. Az eddigi tíz győztes mellett számtalan híresség fordult meg a stúdióban, sőt történelmi pillanat volt, amikor a világsztár Thomas Anders elfogadta a meghívást. A Modern Talking egykori tagja a séfekkel együtt kóstolta a három legjobb versenyző főztjét még 2022-ben.

Kiss Kálmán volt 2014-ben az első, aki elnyerhette a tízmillió forintos fődíjat, de a műsor annak is remek ugródeszkát jelent, aki végül nem áll a képzeletbeli dobogó legfelső fokára. Wossala Rozina második lett, ám később, a negyedik évadban már zsűritagként tért vissza a Konyhafőnökbe.

És most önökön a sor, hogy megmutassák, mire is képesek a konyhában, hiszen mostantól, ha az rtl.hu/akonyhafonok oldalon a jelentkezés gombra kattintanak már megadják maguknak az esélyt arra, hogy 2024-ben elvihessék az ország Konyhafőnöke címet és a vele járó 10 millió forintos fődíjat.

#Fókusz#Videó#rácz jenő#A Konyhafőnök#jelentkezés#új évad#thomas anders#színes#Bulvár

Címlapról ajánljuk