Fókusz

„Én életemben ilyen beteg nem voltam, mint a hatodik kemó után” – Reviczky Gábor szépen javul, már a színpadra is visszatért

Fehér IstvánFehér István

2024. március 19. 18:40

Reviczky Gábor már annyira jól érzi magát, hogy a forgatások után a színpadra is visszatért. De milyen érzés lehet betegen játszani egy képzelt beteget? A Kossuth-díjas színész korábban több kemoterápián is átesett, az viszont egyszer sem fordult meg a fejében, hogy abbahagyja a munkát. Sőt, inkább terápiaként tekint rá. Tele van energiával és több terve is van az idei évre. Többek között visszatér régi hobbijához is.

Taps és hujjogás, zajos siker az előadás után. Így tért vissza a színpadra Reviczky Gábor, aminek a kollégák és a nézők is egyaránt nagyon örültek.

A Kossuth- és Jászai-díjas színész tavaly ősszel A mi kis falunk forgatásán még azt mondta a Fókusznak, a betegsége és a kezelések miatt nem érzi az erőt ahhoz, hogy színpadon is játsszon. Azt mondja, most már szépen javul.

A kemó az mindenkit kikészített, szeptember 4-én kaptam az utolsót. Én életemben ilyen beteg nem voltam, mint a hatodik kemó után, nem tudtam vezetni se, elájultam vezetés közben az autóban

– mesélte.

Tavaly év elején derült ki, hogy Reviczky Gábornak prosztatarákja van, és bár megműtötték, később újabb áttéteket találtak nála.  

Megkaptam CD-n színesben és ott minden látszott. Három bordámon csontrák, a gerinc tövében is, itt fölül nyirokmirigyrák meg még a prosztata. Ilyen jó komoly kis áttétes

– mondta.

Ezért több kemoterápiás kezelést is kapott, amelyeket nagyon rosszul viselt, de legnagyobb örömére szeptember óta nem kellett újabb, csak gyógyszereket kell szednie.

A forgatást a kezelések közben sem hagyta abba A mi kis falunkban, így a nyolcadik évadban végig láthatják a nézők a sorozatban.

  • Hogy miért érezte úgy, hogy vissza kell térnie a színpadra;
  • miért árulja a ráckevei házát;
  • és mi segített neki elviselni a betegségét, kiderül a videóból
#Fókusz#Videó#reviczky gábor#rtl#színész#rák#A mi kis falunk#kemoterápia#prosztatarák#Kultúra

Címlapról ajánljuk