Fókusz

„Zsazsának is mondták, hogy milyen egy rossz fiú vagyok” – kicsoda igazából Frédéric von Anhalt?

Lengyel NikolettLengyel Nikolett

2024. március 5. 19:57

Frédéric von Anhalt herceg. Egy nemesen csengő név, akit csak úgy ismerünk, Gábor Zsazsa özvegye. Nem tagadja, Zsazsa által előkelő társaságba került, sőt csodás vagyonra tett szert. Állítja, sok irigye akad, ezzel magyarázza, hogy több lap büntetőeljárások hadával hozta összefüggésbe a nevét annak idején. Egy tehetséges üzletember lenne, vagy inkább egy pékből lett ügyeskedő szerencselovag Frédéric von Anhalt?

Sokan nem tudják, hogy Anhalt herceg Hans Robert Lichtenberg néven született, Düsseldorf közelében. Apja rendőrnyomozó volt, ő pedig péknek tanult, majd vállalkozó lett. Dortmund környékén diszkót, éttermet és szaunákat üzemeltetett, ebből gazdagodott meg. Mária Auguszta anhalti hercegnővel jó viszonyt ápolt – az utolsó német császár menyét gyakran kisegítette, ezért ő hálából adta neki a hercegi címet, állítja Anhalt.

Ahogy az rtl.hu cikkéből kiderül: néhány korábbi újságcikk több kétes ügylettel kapcsolatban is hírbe hozta őt. Például hogy uzsorakamatra adott kölcsön vagy hogy lopott árut vásárolt. Valamint hogy biztosítási csalást is megpróbált elkövetni. De ő mindezeket félreértésnek tartja.  

#Fókusz#Videó#Bulvár#gábor zsazsa#Frederic Von Anhalt#özvegy#herceg

Címlapról ajánljuk