Fókusz

„Pici korodtól tiszteltem, hogy önálló ember vagy” – Stahl Judit megmutatta 19 éves lányát, egy színdarabon dolgoztak együtt

Fehér IstvánFehér István

2024. február 29. 18:52

Stahl Judit és 19 éves lánya, Stahl-Bohus Hanna egy gasztronómiai témájú, rögtönzéses alapú színdarabot hozott létre a 6Színben. A Fókusznak azt mesélték, bár a közös munka sok súrlódással is járhat, ők elég erősnek érezték a kapcsolatukat ahhoz, hogy belevágjanak egy több hónapos alkotófolyamatba. Hanna dráma szakos gimnazista, kislánykora óta rajong a színházért, a jövőjét is ilyen területen képzeli el. 

Stahl Judit, aki az utóbbi években inkább könyvkiadással foglalkozik, tavaly nyáron adott exkluzív interjút a Fókusznak: akkor azt mondta, bár továbbra is szeret sütni-főzni, szabadidejében inkább színházba, múzeumba jár, emellett pedig spanyolul tanul. Továbbra sem szeretne televízióban dolgozni, tette hozzá.


Ekkor árulta el azt is, hogy a lányával együtt készülnek valami olyasmire, amihez hasonlót a pályán még sosem csinált – most végre az is kiderült, milyen különleges projektbe fogott az anya-lánya páros. 

Stahl Judit lánya már 19 éves

A műsorvezető lánya, Stahl-Bohus Hanna már 19 éves. Dráma szakos gimnazista, kislánykora óta rajong a színházért, különösen a musicalekért. A jövőjét is ilyen területen képzeli el. Édesanyja révén mindig érdekelte a televíziózás és a gasztronómia is, de sosem erőltettek rá semmit. 

„Pici korodtól tiszteltem, hogy egy önálló ember vagy” – Stahl Judit megmutatta 19 éves lányát, egy színdarabon dolgoztak együtt
Hannára sosem volt ráerőltetve a gasztronómia / Fotó: RTL Fókusz

Táncolt már színházi előadásokban, de a Fókusznak most arról mesélt, egyre jobban kezdte érdekelni a munkának az a része, ahogy összeáll egy előadás – a rendezés, a producerkedés, a világítás. Hanna asszisztensként gyűjtött tapasztalatot a Chicagóban, az István, a királyban és a West Side Storyban is. 

Édesanyjával most egy gasztronómiai témájú, rögtönzéses alapú előadást hoztak létre. Ez lett a Flódni. 

A 6Színben játszott színdarab játékmestere Novák Péter, Stahl Judit és Hanna főztjét pedig változó szereposztásban, négyes csapatokban tálalják a színészek – többek között Kálloy Molnár Péter, Szabó Győző, Kovács Patrícia és Hevér Gábor.

„Pici korodtól tiszteltem, hogy egy önálló ember vagy” – Stahl Judit megmutatta 19 éves lányát, egy színdarabon dolgoztak együtt
 A Flódni egy gasztronómiai témájú, rögtönzéses előadás / Fotó: RTL Fókusz

Ilyen a kapcsolat Stahl Judit és a lánya között

„Nagyon jól lehetett együtt dolgozni Hannával, de ezt nem azért mondom, mert a gyerekem, hanem mert iszonyú precíz lény, és én ezt nagyon bírom” – áradozott a lányáról Stahl Judit.

Azt mesélte, hogy míg ő kamaszként verekedett és visszabeszélt a tanároknak, örömmel látja, hogy Hanna sokkal kiegyensúlyozottabb. Ahogy minden szülő-gyerek kapcsolatban, náluk is voltak jobb és rosszabb időszakok, de úgy érzik, a jó pillanatokat éppen ezért jobban tudják értékelni. 

„Pici korodtól tiszteltem, hogy egy önálló ember vagy” – Stahl Judit megmutatta 19 éves lányát, egy színdarabon dolgoztak együtt
Stahl Judit és lánya, Stahl-Bohus Hanna / Fotó: RTL Fókusz

Pici korodtól tiszteltem azt, hogy egy önálló ember vagy, ahogy te is megtanultad, hogy önálló ember vagyok, és sokáig mondtad, hogy nagyon furcsa anyukád van. Egyszer mondtam neki, hogy minden anyuka a legjobb anyukája annak a gyereknek, ugyanis egy van belőle

– avatott be Stahl Judit lányával az oldalán a kapcsolatukba.

A cikkünk elején található videóban még többet megtudhatnak Stahl Judit és lánya viszonyáról, a Flódni előadásról és további képeket mutatunk Stahl-Bohus Hanna gyerekkorából is.

#Fókusz#Videó#Bulvár#stahl judit#stahl-bohus hanna#anya-lánya kapcsolat#színdarab#előadás#közös munka#gyerekkor#színház#gasztronómia

Címlapról ajánljuk