Fókusz

Megszólalt a hamis Azahriah-Szoboszlai klip készítője: Ha kiderülne, hogy ki vagyok, az sok mindenkit megbotránkoztatna

Forgó ViktorForgó Viktor

2024. január 22. 18:53

Azahriah és Szoboszlai Dominik klipje átlépte az egy milliós kattintást, miközben kiderült, hogy valójában egyiküknek sincs köze a műhöz. A Fókuszban maszkban, eltorzított hangon megszólal a titokzatos „A Frontember”, aki mesterséges intelligencia segítségével készítette a slágert. A videoklip alig néhány nap alatt átlépte az egymilliós megtekintést a Tiktokon, de a legnépszerűbb videó megosztó portálon is 600 ezer kattintás fölött jár. 

Bombaként robbant a videóklip, amelyben a magyar popkultúra két csillaga, Azahriah és Szoboszlai Dominik közösen énekel és rappel. Legalábbis első hallásra, és ezt sokan el is hitták. Aztán kiderült, hogy az egész mesterséges intelligenciával készült, a két sztárnak semmi köze hozzá.

A Fókuszben megszólalt a klip egyik készítője, aki „A Frontembernek” nevezi magát.

A Full of Stars, azaz a »FOS« az egy kísérleti projekt, aminek én »A Frontember« vagyok a vezetője. Valószínűleg Magyarországon, de még az is lehet, hogy a világon sem csinált senki ilyet, úgyhogy egyelőre szeretnénk megtartani a névtelenségünket

– magyarázta.

De a rejtőzködésnek van egy másik oka is.„Ha kiderülne, hogy ki is vagyok valójában, az nagyon sok mindenkit megbotránkoztatna” – mondta.

A videóból kiderül még, hogy készült a dal, „A Frontember” pedig azt is megmutatta, a Fókusznak, hogyan szólal meg Szoboszlai Dominik hangján a mesterséges intelligencia segítségével.

#Fókusz#Videó#Bulvár#Azahriah#szoboszlai dominik#mesterséges intelligencia#klip#ma

Címlapról ajánljuk