Fókusz

„Büszke vagyok Ilire, hogy felvette a kesztyűt” – A Cápák között legnagyobb befektetése és leghevesebb vitája után nincs harag

Lukács GabriellaLukács Gabriella

2024. január 15. 19:17

Parázs vita alakult ki a január 14-én a Cápák között. Gecse Márton robotokat forgalmazó cégére ugyanis több nagyragadazó is ráharapott volna. A Cápák közül Lakatos István azonnal a cégcsoportra tett ajánlatot, amit Moldován András nem hagyott szó nélkül. A két Cápa közti vitát alaposan felpaprikázta, hogy Orbók Ilona is a befektetést célozta meg.

A tegnapi nézeteltérés nem egy személyes vita volt, hanem szakmai alapon én úgy gondoltam, hogy képviselem azt, ami szerintem helyes

– mondta Orbók Ilona a valaha volt legnagyobb vitára, ami a Cápák közöttben történt. Az adok-kapokot itt nézheti meg:


A vita Ilona szerint nem volt kemény, az ilyen nézeteltérések ugyanis az üzleti élet velejárói. Vezetőnek lenni pedig egy stresszesebb életforma. Feladatai közé tartozik a konfliktusok elsimítása és megoldása is, amihez türelemre és határozottságra van szüksége. Lakatos István szerint viszont nem gyakori, hogy a nők belállnának egy ilyen helyzetbe, és ennyire karakánul képviselnék az álláspontjukat. „Le a kalappal az Ili előtt!” – mondta Lakatos István.

A vasárnapi adásban elhangzott 300 millió forintos befektetés volt a Cápák között történetének eddigi legnagyobb tőkebevonása, így érthető, hogy nagy volt a harc. A Cápák sem egyformák, másképp gondolkodnak, így néha előfordul, hogy adódnak köztük nézeteltérések. Ilona a mai napig jóban van Andrással, azt mondja, ez a vita nem személyes jellegű.

Hogy Orbók Ilona és Lakatos István, hogyan oldják meg a vitás kérdéseket, kiderül a cikk tetején lévő videóra kattintva.

#Fókusz#Videó#Cápák között#vita#konfliktus#színes#celeb#robot#moldován andrás#orbók ilona#lakatos istván

Címlapról ajánljuk