Fókusz

A Csillag Születiktől a Sztárbox ringjéig – megmutatjuk, honnan indult Brasch Bence karrierje

Ásványi EszterÁsványi Eszter

2023. december 12. 18:23

Tizennégy évvel ezelőtt még tinédzserként állt színpadra, idén az is kiderült róla, hogy a ringben is megállja a helyét. Brasch Bence a Csillag Születikben énekesként kezdte karrierjét, végül a színészetben teljesedett ki. A Fókuszban megmutatjuk, honnan indult.

Magas fiú áll a színpadon, csíkos ingben, nyakkendőben, miközben Máté Péter-dalt énekel. Brasch Bence 2009-ben, a Csillag Születik második szériájában tűnt fel az RTL képernyőjén. 

Az volt a legnagyobb pillanat, amikor beálltam a zsűri elé, elénekeltem, és mind a négyen igent mondtak, ez nekem fantasztikus érzés volt, hogy négy különböző ízlésű embernek, szakembernek tetszett az, amit csinálok 

– emlékezett vissza.

És Brasch Bence 2023 őszén, egészen más szerepben, a ringben. A tinédzserből felnőtt lett, aki kegyelmet nem ismerve menetelt a Sztárbox szuperdöntőjéig, hogy aztán ő legyen a nehézsúly bajnoka.

14 évvel ezelőtt új csillag született Bence személyében. Bár a tehetségkutatót nem nyerte meg, az akkor 18 éves fiút már akkor is óriási rajongás övezte. Mosonmagyaróvárról Budapestre költözött, majd új életet kezdett. 

Jól használta ki népszerűségét és lehetőségeit, a Csillag Születik után nem sokkal megkapta Mercutio szerepét az Operettszínházban. Munkáját Marsallbot-díjjal is elismerték még 2013-ban, amit minden évben a legígéretesebb fiatal tehetség kap meg.

Hogy mik a távlati tervei a színészetben és a bokszban, és, hogy mit tanított számára a sport, kiderül a videóból!

#Fókusz#Videó#brasch bence#Sztárbox#Csillag születik#színész#rtl

Címlapról ajánljuk